11 december 2011

Mysig söndag!

Jaha, då var det söndag och en helg som snart är slut. Men det har varit en underbar helg.
Idag bestämde vi oss för att gå hem till Janne...eller rättare sagt var det Kenny och han som skulle tippa :) Vi tog en cykeltur dit. Vi gick en snabb runda på triangeln sen köpte vi lunch med oss tillbaka till Janne. Satt och hade det mysigt hos svärfar, som alltid! Tycker det är mysigt att vara hos honom. Efter maten blev det kaffe och pepparkaka :) Mums! Var där några timmar. Tindra lekte med Janne oxå såklart hihi!
Sen var det dax att cykla vidare till syrran och Bastian på julfika ;) Det blev pepparkakscupcakes med frosting, lussebulle, pepparkaka och glögg :) var jättemysigt där hemma :)
Satt och snackade om allt möjligt och lite till hihi tiden gick fort, sen var kl så mycket att det var dax att cykla och hämta upp pojkarna på vägen hem :) Nu ska dom vara hos oss i tre härlig veckor :) underbart nu till jul att vara alla samlade!

När vi kom hem plockade vi undan lite och renbäddade pojkarnas sängar. Sen cyklade jag och Fredrik till coop och handlade lite mat till imorrn. Markus hoppade in i duschen. Kenny gjorde vid Tindra för sängen.

Nä, en liten macka innan det är dax att lägga sig!
Kram

Inga kommentarer: