02 januari 2009

En riktigt slöööö dag!

Sov till kvart i tio idag...men låg och drog oss till halv elva typ. Sen upp och åt lite frukost. Sen har vi städat lite idag, har städat bort julen. Men har lämnat ljusstakar och julgran kvar. Tänkte låta det stå några dagar till. Sen har det blivit lite surfande på internet...Petra och Anton var här innan på en kopp kaffe. Satt bara och snackade lite...barnen lekte och ritade!
Idag har Tindra lekt jättemycket på sitt rum...har lekt affär och lekt med sina dockor. Sen har hon kollat lite på Harry Potterfilmerna...=)

Nu ikväll gick jag och Tindra bort till Petra på en kopp kaffe. Madeleine var oxå där, hon skulle visst sova där inatt. Vi stannade inte jättelänge, skulle hem och lägga Tindra. Vi ska upp tidigt imorrn, ska köra till Höganäs till fam Möller. Hoppas inte det blir snö...för Kenny har inte vinterdäcken på. Han var nere och skulle försöka byta innan, men dom satt kanonhårt. Men han skulle ner och prova sen igen...hoppas det funkar. Nä...det gick inte att byta! Så jag hoppas det blir bra väder imorrn...

Nu ikväll har vi sorterat lite filmer...har köpt nya pärmar. =)
Nu ska jag stänga för ikväll.
Knus och kram

Inga kommentarer: