01 januari 2009

Nyårsafton 2008/2009


Vilken afton alltså....=) Vi hade bestämt att vi skulle vara hos Lotta och Bastian vid 16.30 - tiden. Vi promenerade dit med en himla massa packning kändes det som....skulle nästan kunna tro att vi hade halva hemmet med oss =)
När vi kom dit så fick vi en välkomstdrink med tilltugg...det var jättegott! Var nåt som hette tunnbrödskrisp. =) Var faktiskt en riktig överraskning, inget som vi bestämt sedan innan. Sen hjälptes vi åt med att laga maten och fixa sallad och så. Dukningen var redan klar när vi kom...hade dom gjort! Dukat jättefint med svart och silver....så grannt så!
Vi åt nyårsgryta med potatiskroketter och en jättegod sallad, lite inlagd gurka och vitlöksbröd. Vi drack vin till maten...Tindra drack jordgubbsmer. Sen blev det ju en liten snaps oxå haha! En hemmagjord snaps med fläder tror jag. Den var god! Efter maten satte vi oss i soffan och tog igen oss efter maten...tog lite vin till. Efterrätten var klar kl 20. Medan vi väntade på den...så tittade vi självklart på grevinnan och betjänten, som är ett måste på självaste nyårsafton =) Sen blev det efterrätt, kaffe och likör! (Baja Päron) Var en jättegod efterrätt. (marängswisstårta) Sen blev det fortsättning inne i soffan igen...med godis och chips. Sen sjöngs det karaoke...det var jätteskoj! Hade mick och mickstativ oxå hehe! =) När kl började närma sig så tog vi på oss, tog med champagneglas och champagne och gick ut. Det smällde bra vid tolvslaget...Vi önskade varann Gott Nytt år och skålade vi fyra som hade glas. En nyårspuss till Tindra och en nyårskyss till mannen...=) Vi stod ute ett bra tag..man ringde ju till höger och vänster och önskade Gott Nytt år. Sen gick vi upp...tänkte försöka lägga Tindra. Men sen kom mamma och pappa förbi, så vi tog oss en promenad hem. Hade följe med mamma och pappa halva vägen, sen fortsatte vi hem till vårt! Tindra somnade på vägen hem..så det var bara att lyfta över henne i sängen sen. Hon hade redan borstat och fått pyjamas på sig. =) Det hela var en mycket lyckad och trevlig nyårsafton.

Kram kram


Lillasyster Lotta och jag

Älsklingen Kenny och Bastian

Min söta prinsessa

Dukningen till efterrätten

Lite dans hahaha!

1 kommentar:

Lottis sa...

Ja, jag håller med din kommentar =P Det var en jättekul kväll! Det får vi göra om snart. Vi har ju fortfarande inte spelat Twister =P Kram