02 oktober 2011

Helgen börjar lida mot sitt slut =/

Guuuud vad helgerna flyger iväg =/

Fredagen var det bara lugnt och skönt...käkade pizza och hade fredagsmys =)

Lördagen började med frukost från Amarant =) Goda bullar där som alltid. Efter frukosten blev det en tur upp i stan. Var ute i solen =) Åt god glass från Rönneholms nere vid hamnen. Sen blev det en tur inne hos Janne oxå. På hemvägen blev det en tur inom buketten, skulle köpa en blomma till mamma & pappa. Hem och gjorde vid oss och cyklade sen till mamma och pappa.
Åt supergod mat, Amerikansk buffé =) De hade beställt från en cateringfirma =) sen blev det god tårta med fluff i =) Sååå gott! Och givetvis gottebord....mums! Var roligt att träffa familjen. =)
Cyklade med Markus hem till Jimmy på kvällen, sen vidare hemåt. Gick och la oss nästan direkt. Var trötta.

Idag blev det frukosthandling på coop först...sen hem och käka. Sen blev det en tur till skogen. Gick en lååååång promenad i skogen. Vilsestigen hette den vi följde =) Fredrik ville inte med, han orkade inte =/ Vi hade Janne med oss....vi hade med oss lite fika oxå. Vi såg kräftor i dammarna...Tindra tyckte det var spännande. Hihi!

Man var ganska trött efter denna dagen. Ikväll hämtade jag hem Markus och lämnade ifrån mig Fredrik...nu ikväll har vi sett på Gustavsson 3 tr =) Riktigt skojsigt!


Imorrn är det åter dax för en jobbevecka. Börjar veckan med ytterligare ett föräldramöte. Det tar aldrig slut haha!


Kram kram

Inga kommentarer: