18 maj 2012

Heeeelg =)

Igår "torsdag" var man ju ledig =) vi hade bestämt med syrran & Bastian. Köpte bröd med oss och cyklade hem till dom och fikade =) mycket trevligt!
Sen cyklade vi till folkets park, var jiving jamboree i parken. Gamla bilar, Rockabilly band som spelade =) var riktigt skoj. Men dock sviiiinkallt!
Markus var hos en kompis igår, sen skulle dom till stadion och se matchen. Fredrik var iväg med Fredrick =)
På kvällen tittade vi givetvis på matchen, och Di Blåe vann ju =) underbart!

Idag "fredag" mötte jag och Tindra upp syrran och Bastian i stan. Gick in i lite roliga affärer, bl.a. Chock....där e ganska coola grejer. Tindra tyckte där var fräcka märken att sätta på kläder hihi :) sen blev det minsann en cappe på Te & Kaffehuset. Vi satt ute i solen....=) sen skulle dom på sitt håll och jag och Tindra vidare. Träffade på Bamse på stan hihi Blev en runda vid Gustav och där omkring innan vi cyklade till Coop och handlade. Blev tonfisksallad idag till mig och barnen. Kenny har Kristoffer på besök, dom hade käkat i stan när dom var iväg på sina små äventyr =)

Nu sitter jag i soffan och slappar. Dom pillar med hans nya dator. Kenny har väl mer eller mindre byggt ihopa den till Kristoffer =)

Här kommer lite bilder =)

Inga kommentarer: