10 juli 2010

Semestern har börjat...

Sååå skönt det är att veta att man inte ska jobba på måndag =) Härligt härligt!

Idag ska vi en runda till stranden. Jag, Fredrik, Tindra, Kenny och Janne =) Har precis gjort mackor och grejer vi ska ha med oss =)

Kenny var nere en sväng på parkeringen här nere...Kristoffer och Affe kom och visade nåt! Kristoffer hade köpt en ny bil idag =)

Sen körde vi till stranden och mötte Janne där. Vi låg på *den vanliga* platsen! Det först vi gjorde var att börja käka våra mackor, åt inte så mycket till frukost. Tindra, Fredrik och Janne gick ner och tog det första doppet. Dom var borta ett bra tag. Sen gick jag och Kenny ut en sväng. Vi gick ut på det djupa och doppa oss. Sen gick vi in lite längre och kastade med vår Waboba-boll =) Riktigt skoj!
Direkt när vi kom tillbaka var det bara till att vända igen haha...gick ner med Fredrik och Tindra. Jag och Fredrik kastade med bollen i vattnet. Det var såååå skönt i vattnet! Uppe var det sjukt svettigt och varmt, därav skönt att svalka sig =)

Jag och Kenny köpte kaffe på stranden...vars en cappuccino! Men det var inte alls så god som hemma. Kom hem nu för sen stund sen. Hade en supertrevlig dag på stranden!

Nu är det verkligen semester! Idag blir det grillade kotletter, pommes, bearnaisesås, sallad och den gooooda dressingen till =)

Kram kram

Inga kommentarer: