01 maj 2011

Helgen!

Fredagen gjorde vi inget spec mer än att handla lite och käka tacos =) Och hade fredagsmyyyys =) Älskar fredagar!

Lördagen började med att jag och Tindra cyklade iväg på morgonen, hon skulle äntligen klippas =) Och fint blev det...var hos min frisör =) På hemvägen stannade vi till och tittade på några söta ponnyhästar utanför mobilia. Där var tydligen en cirkus i stan. Sen inom malmborgs och handlade lite till kvällen =) Vid 15-tiden kom fam Möller till oss. Var riktigt trevligt att träffa dom. Var längesen! Syrran och Bastian, mamma, pappa och Janne kom oxå och uppvaktade Kenny.

Kenny ville inte ha *kalas* så det blev bara spontant =) Behöver ju inte alltid vara kalas och ståhej. Vi hade jättetrevligt! På kvällen gick vi alla bort till Pildammsparken för att se den magiska ljud/ljusshowen och Majbålet. Det var riktigt bra alltihopa. Såå mysigt att se =) Var hemma igen vid 23-tiden. Då la vi oss i soffan och mös bara =)

Tindra hade ont i örat igårkväll...somnade ändå gott! Hoppas inte det blir nåt av det. =/


Imorse *söndag* kände Kenny sig inte bra =/ Ont i hela kroppen och sådär svidig i ögonen =/ Hoppas min älskling snart mår bättre. Tycker inte om att se dom jag älskar vara sjuka !

Hade planerat att cykla och handla senare och sen inom till mamma =) Hoppas inte det blir allt för dåligt väder =/ Det ser ut som om det skulle börja regna när som helst. =/


Nu ska vi käka lite....






Kram kram

Inga kommentarer: