10 oktober 2010

Kalasdax!

Vaknade ganska sent idag...=) Fast jag har väl sovit lite sådär halvdant, har hört barnen långt borta hihi =)
Åt sen frukost idag...strax efter 11-snåret. Sen skickade Petra och fråga om jag ville locka hennes hår. Visst ville jag det. Så vid 13-tiden gick jag dit där. Fick såklart kaffe oxå hihi. Sen lockade vi håret. Blev jättefint när hon var klar =) Därefter gick jag hem. Slöade lite framför datorn och mös lite. Sen var det dax att göra vid sig inför kalaset hos mamma och pappa.
Barnen duschade/badade oxå och gjorde vid sig. Sen var det bara till att vänta ut tiden tills man skulle bege sig. Handlade en bukett blommor med oss idag. Dom fick ju sina presenter på *sina* dagar. =)
När vi kom dit så var där redan några gäster...mormor och morfar, Lotta och Bastian. =) Efter en liten stund kom farmor och farfar oxå =) Var roligt att träffa dom alllihopa. Skoj att se farfar pigg och glad igen.
Det bjöds på goood smörgåstårta med lax/räkor =) Mums! Vin till maten. =) Barnen fick landgång med en massa gott pålägg =) Fredrik åt faktiskt smörgåstårtan. Därefter blev det ost och kex. En riktigt god brieost och en god creme bonjour taco...allt var supergott. Ovanpå allt det var det kaffe och tårta oxå. Lotta hade fixat tårtan. En jättegod tårta med hallongrädde och citronfromage. Vindruvor och Physalis ovanpå. Inte nog med det, sen blev det godis, chips och dippa oxå. Vi cyklade hem strax innan tio efter ett mycket trevligt kalas.
Tindra la sig direkt när vi kom hem. Pojkarna stannade hos mamma och pappa. Imorrn är det skola, sen ska dom hem till sin pappa. *kommer sakna dom*

Nu ska vi nanna kudden. God Natt!

Inga kommentarer: