14 november 2010

Fars dag!

Grattis Pappa på din dag =)

Idag hade vi ställt kl på halv nio. Skulle möta upp herrskapet Cronholm kl 10 utanför Systrar och Bröder för en god frukost. Tindra käkade hemma innan vi gick. Lämnade Tindra hos farfar, hon ville leka lite där =) Dom har alltid lika skoj ihopa haha! Sen gick vi bort till Systrar och Bröder och väntade på resten. Där var såå mycket folk. Vi fick sitta ganska trångt vid ett runt bord. Men det var lika trevligt ändå. Där var så mycket att välja på och du fick äta hur mycket du ville. En massa olika bullar, pålägg i massor, fil, flingor, frukt, juice, kaffe och te. En riktig brakfrukost. Man ska inte komma dit och ha ätit något innan, för då är det kört haha! Satt där inne och åt och snackade i 1 ½ timme ungefär. Sen skulle dom på sitt håll och vi skulle till Janne igen. Stannade där ett tag oxå, satt och snackade. Vi blev så trötta allihopa därhemma i soffan. Tror det är vädret som gör att man blir så seg. =/ Sen bar det av hemåt igen. Det började regna när vi skulle hem =/
Väl hemma så plockade vi undan lite här och där. Ska åka till tippen nästa vecka och kasta en massa och köra hem mer grejer till Jannes källare. Får se vilken dag som passar honom bäst.

Vet inte riktigt vad det blir för mat idag....är inte hungrig än. Kenny ville ha nåt lättare idag. Han skulle nog cykla iväg och handla sen. =) Sen ikväll blir det bara en massa myyyys med familjen =)

Kram och adjöken!

Inga kommentarer: