27 november 2010

Snöigt värre....

Idag hade jag ställt kl på nio. Skulle iväg med Fredrik till entré och reklamera hans vinterskor. Hade släppt i sidan *arg* Vi tog bussen dit vid tio-tiden. En låååång busstur dit. Är inte alls glad för att åka buss. Älskar min cykel haha =)
Väl framme gick vi in i skoaffären oxå fixade det. Inga problem att byta skor, men tyvärr var den kängan han hade slut. Så det blev en anna sort. Men det gick ju lika bra. Bara vi fick ett par nya =) Sen kollade vi i lite andra affärer. Till sist blev det hemköp och handlade lite. Blev lite bullar och juice =) Träffade minsann Helena inne på Hemköp. Trevligt att prata med henne =) Sen tog vi bussen hem och åt våra bullar mmmm vad gott! =)

Sen kom Markus och Jonathan och åkte pulka med Fredrik. Dom var ute några timmar i backen. Sen kom dom upp igen. Dom käkade lite bullar och så först innan dom gick ut =)
Kenny och Tindra gick ut en stund och åkte pulka. Jag skulle bort en sväng till Petra på kaffe. Gick bort i backen till Kenny och Tindra och sa hej, då ville hon in igen. Hon följde med bort till Petra. Hon lekte med Julia. Vi satt och snackade och drack kaffe =) *tack för en trevlig pratstund*

Sen gick vi hem och gjorde mat. Blev Kassler på risbädd som maträtten heter. Mycket gott! Sen en cappuccino på det hihi Nu ikväll har vi tittat på *så mycket bättre* Gillar det programmet =)
Tindra har somnat i soffan, Fredrik han kollar på nån film nu. Tänkte gå ner i affären och handla läsk nu snart...sugen hihi!

Imorrn ska vi till Malmöhus Slott på julmarknad. Ska dit med syrran och Bastian. Bestämde det lite löst i veckan =) Sen blir det hem till dom på en fika. Ska bli trevligt. Hoppas man kan cykla, annars blir det tyvärr bussen. Bläääää! Tar sån tid att åka buss!

Nä, inte mycket mer ikväll att skriva.
Kram och Adjök!

Inga kommentarer: