10 april 2010

Lundacupen!

Imorse ringde kl tidigt....var bara till att gå upp och göra sig klar för avfärd mot Lund =) Markus och Tindra käkade frukost tillsammans, men inte jag och Kenny. Vi var inte alls hungriga =/ Sen bar det av till Tunahallen i Lund. Kenny släppte av mig och Markus där. Sen körde han vidare med Tindra =)

Första matchen blev förlust, likaså andra matchen. Men tredje matchen blev vinst =) Vilket var mycket skojsigt =) Underbart med vinst.
Efter matcherna hämtade Kenny oss igen. Sen körde vi till Bernstorp och handlade på coop =) Kenny var inne på MediaMarkt. Sen bar det av hemåt. Började laga mat direkt när vi kom hem. Markus och Kenny var väldigt hungriga =) Blev Spaghetti med köttfärssås och grönsaker.

Annars har det inte hänt så mycket alls nu på eftermiddagen. Bara tagit det lugnt och slappat =) Skönt att göra ingenting. =)

Nu ska jag snart hänga upp min tvätt....Japp, det blev gjort innan det var dax att se Millenium =) Är såååå sjukt bra....=) Sen blev det Djävulen bär Prada =) Oxå superbra!

Nu blir det andra avenyn =)
Adjök!

Inga kommentarer: