03 april 2010

Middag hos Janne mm....

Idag vaknade vi när kl var ungefär halv tio. =) Skönt att ligga och dra sig lite när man är ledig. Man får riktigt njuuuuta då. Vi åt frukost och gjorde vid oss. Sen cyklade vi hem till Janne. Där blev vi bjudna på mat. =) Det var mycket gott. Sen gick jag och Kenny en tur till stan. Skulle b la handla present till Markus. Var inte riktigt klar med hans presenter. Hihi..Janne gick ut med Tindra sålänge på lekplatsen, så kom vi dit senare. =) Hon älskar att vara ute på farfars lekplats. =)

Sen gick vi in efter en stund. Då blev det kaffe, kladdkaka och en massa godis. =) Var jättetrevligt att vara dr idag. En heldag därhemma...mysigt! =)

Cyklade hem vid 17.30 tiden. Plockade undan lite hemma...sen blev det pizza minsann =) Var mycket gott. Tindra åt som bara den...hungrig minsann!
Sen blev det lite godis och läsk såklart...vi la Tindra strax innan 21.00, sen var det dax för oss att se Millenium. Dom filmerna är verkligen superbra. =)

Imorrn ska vi på middag hos mamma och pappa. Men först iväg och handla. Vill till plantagen och handla fler sticklingar. Handlade två fuchsia för en vecka sedan. Dom har redan vuxit en bit...skoj med blommor. =) Längtar tills man kan ha på balkongen oxå =) Kul att plantera därute. Har sått två stycken palettblad idag. Får se om det blir nåt av dom. Var dom jag köpte på tradera =) ska bli svarta! =) Lite skojigt...

Nä, nu blir det myyyys i soffan!

Godnatt!

Inga kommentarer: