27 juli 2011

Helsingborg/Helsingör....

.....där har vi varit idag =)

Klockan ringde 07.15, då var det dax att stiga upp. Var lite jobbigt haha! Men väl upp så var det lugnt hihi! Gjorde vid mig sen väckte jag barnen. Sen käkade vi frukost framför tv:n =) Mamma ringde och berättade att dom hade tagit fel på en hel timme. Så dom var redan på Hyllie stationen =) en timme för tidigt! När vi käkat klart tog vi en promenad till Hyllie och mötte upp dom. Strax efter nio tog vi tåget mot Helsingborg. Är mysigt att åka tåg. Tågen är jättefina nu. =)
Tog ungefär en timme att åka dit. Sen var det dax att växla lite pengar, åhhh guuuud vilken kö det var. Men det gick ganska fort minsann. Sen var det minst lika lång kö till att köpa biljett till båtturen haha! men allt går fort när man har roligt =)
Sen var det dax för påstigning på båten. Blev ju fika där direkt. Barnen åt kaka/wienerbröd och cocio. Jag åt röda pölser med bröd och cocio =)
Turade fram och tillbaka för att vi skulle hinna fika klart...sen steg vi av i Helsingör. Gick på gågatan där och tittade och njöt av solen. Lite senare på eftermiddagen gick vi in på en restaurang och åt middag. Någon käkade pizza och något friterad rödspätta med pommes =) Var mycket gott! Sen gick vi vidare i den mysiga stan =)
Sen var det dax att ta båten igen =) Turade mer än en gång igen....pojkarna älskar att åka båten =) Blev lite godisshopping oxå för barnen hihi! Pojkarna fick egna pengar att handla vad dom ville...jag handlade inget själv! Hittade inget spec! Sen steg vi av i Helsingborg igen för att ta tåget hem till Malmö. Var hemma vid 18.45 typ. Har varit en helt underbart härlig dag =)

Nu blir det bara till att slappa i soffan resten av kvällen! =)

Tack för mig! Adjök!

Inga kommentarer: