27 augusti 2011

Säger bara......

......UNDERBAR avslutning på festivalen igår med The Ark =)
Efter jobbet hämtade jag Tindra sen cyklade vi vidare mot stan, skulle se SjörövarMange och Katta pirat på festivalen =) Tindra älskar dom. Efter det käkade hon på McDonalds. Sen kom Kenny och pojkarna upp. Då var det dax för käk. Markus åt på Burger King, han gillar ingen mat på festivalen =/ Jag och Kenny åt Texasburgare, Fredrik åt Fish & chips =) Det var supergott. Sen gick vi vidare uppåt och tittade litegrann. Blev munkar och brända mandlar till barnen. Och givetvis lite långa lakritsremmar. Känner en som står och säljer det där =) När vi hade kollat klart gick vi hem till Janne. Sen cyklade jag med pojkarna hem till pappa, och Tindra blev hos Janne. Ville inte ha med dom så sent uppe i stan. The Arks konsert började 23.30-01.10 ungefär. Vi mötte upp Lotta och Bastian när dom käkat i stan...kollade en snabb sväng och gick sen och ställde oss på stortorget vid 22.30-tiden. Kom väldigt långt fram iallafall. Men gud vad folk kan hålla på alltså. Hamnade såklart framför jobbiga människor som bara stod och knuffades och hade sig. Som tur var flyttades man lite undertiden, så vi kom bort från dom. Finns alltid folk som ska förstöra =/ Tur man inte stod där med barnen. Men guuuuuud vilken underbar avslutning det var. Kan inte annat än att älska The Ark =) Man riktigt ryser till vissa låtar. Väldigt synd att det var deras allra sista konsert i Malmö =(
Vi var inte hemma förrän kl 02.00 på natten.

Idag vaknade vi kl 09.30...skönt att sova lite extra =) Sen blev det frukost, sen hämta Tindra. Stannade hos Janne lite =) Markus cyklade till en kompis och Fredrik till skytteklubben till Fredrick =) Köpte nya gympapåsar till pojkarna.
Sen körde vi hem och plockade undan lite....diskade och tvättade. Lite senare körde vi till Lamare och handlade en familjepizza....Mums! Sen hem och åt den.
Nu sitter jag bara här och surfar lite....

Kram kram

Inga kommentarer: