07 juli 2009

Helgen som varit...

Ja, vad ska man börja med...kan ju vara lämpligt med fredagens händelser. =)

Fredagen den 3/7-09
Dagen började med att jag försov mig. Vaknade kvart i sju, började halv åtta. Snacka om panik...snabbt upp o väcka Tindra, som tur var hade hon en bra morgon. Ringde mitt jobb på jobb på cykelturen till Tindras dagis. In och lämnade henne, sen började jag cykla. Men kom inte särskilt långt. Hade blivit punka på cykeln.*arg* Fick ställa cykeln på en gård i närheten av Tindras dagis, sen ta bussen till jobbet. Kom tio minuter för sent bara...klarade man bra tyckte jag =) Blev en väldigt seeeeeg dag...men klarade av den dagen oxå =) På kvällen tog vi det bara lugnt...Kenny var på jazzfestival med några arbetskollegor i Kph.

Lördagen den 4/7-09
I lördags hade vi bestämt med Lotta och Bastian. Vi skulle hem till hans föräldrar..skulle bada, umgås och grilla där hemma. Men hans föräldrar var inte hemma, men däremot hans ena bror Gabriel =) Vi möttes vid malmborgs Erikslust för att handla fika och mat....=) sen bar det av till det roliga...badet! Det var det första vi gjorde, hoppade i den underbara poolen. *kommer bilder en annan dag* dagen fortsatte med fika, och lite bärplockning mm. Pojkarna var rent utmattade av allt badande, så dom hade somnat i vars en soffa. Den ena inne och den andre ute.=) På kvällen blev det dax för grillning av flintastek och pommes och sallad. Blev mycket gott tack vare grillmästaren. Efter maten badades det igen...hehe! Sen när kl blev 22 ca, så blev vi sugna på espresso, men givetvis var det slut: Kenny och Bastian körde till konsum och köpte bönor och glass. =) Sen fixades det espresso och åts glass med gooood hemmagjord kolasås. =) Vi körde hem runt 23.30 den kvällen. Alla barn somnade fort när vi kom hem. En jättelyckad kväll. *tack ni som var med* =)

Söndagen den 5/7-09
Ja, denna dagen har det inte hänt så mycket. Var på mobilia med pojkarna en sväng. Köpte lite shorts till dom. Sen käkade vi på BK, vilket var mycket gott =)
Var där ett par timmar inne på mobilia. =) Skoj att gå och titta....
När vi kom hem hoppade pojkarna in i duschen. Sen fick Markus för sig att vi skulle spela ett spel med hans microstarsgubbar...haha, var ganska kul! Nåt han hade spelat med en kompis tidigare. =) Sedan följde jag dom hem till sin pappa. Sen körde jag, Kenny och Tindra hem till mamma och pappa en sväng. Kenny skulle hjälpa mamma med sin nya dator. Vi drack en kopp kaffe och åt en macka.
När vi kom hem la vi Tindra, sen var det dax för sängen.

Inga kommentarer: