21 juli 2009

Måndagen 20/7-09

Jaha....vad ska vi berätta om måndagen?? Haha! Lotta och Bastian var på fikabesök....alltid trevligt att träffa dom =) dom köpte ett gott franskbröd med sig....sen satt vi på balkongen och mös =)

Vid halv femtiden tog vi alla en promenad hem till mamma och pappa. Skulle käka varma mackor där. Sen skulle vi på match. Mff-Hbk.
Vi gick tjugo i sju ungefär...då började det. Dunder och brak. Markus han sa till mig...mamma, mamma såg du blixten? haha! Den syntes rejält. Det regnade oxå...när vi kom in på stadion kom det ett ösregn....hemskt rent alltså! tur hade vi ju som satt under taket =) men det var ju lite synd om spelarna på planen haha! En match som slutade 0-0 tyvärr.

Hem igen i regnet...inom coop och handlade. Sen vidare hem till mamma igen. Sen traskade vi alla hem igen. Då var det uppehåll som tur var. Solen glimtade faktiskt oxå.

När vi kom hem la jag Tindra...sen satte jag och Fredrik oss i köket och drack varm choklad. Var först bara han som skulle ha, sen smittade det av sig. haha! Det var jättegott!

Gick och la oss vid tolvtiden...

Inga kommentarer: