28 juli 2009

Måndagen den 27/7-09



Steg upp vid halvtio tror jag klockan var...åt frukost och klädde på oss. Kenny skulle köra och byta sina shorts på Mercus kläder...så dit bar det av först. Sen vidare upp till stan. Skulle leta efter espressokoppar =) Blev Mc Donalds oxå hihi..Tindra var hungrig. Sen en runda inom Janne oxå. Var ute på lekplatsen med Tindra lite där hemma...sen en kopp kaffe =) Alltid trevligt att hälsa på Janne.

När kl blev halv fem var det dax att köra till frisören med Tindra. Hon skulle klippa sig hos frisören för första gången. Hon tyckte det var spännande =) Hon fick stå på bordet och bli klippt..för hennes hår var så långt och hon blev för kort att sitta i stolen hihi. Hon var såå duktig där inne. Frisören gjorde vid hennes hår oxå, hon fick rosa slinga och glitter i håret, och lite lockar. =) Efter frisören körde vi hem en sväng till Lotta och Sebastian och snackade. Dom visste inte att vi kom, blev en liten överraskning hihi! Fick en kopp te därhemma. Tindra ville såklart visa sitt hår. Det var ju inte meningen att vi skulle sitta där så himla länge, för vi hade ju inte käkat middag. Vi var tvugna att köra på coop och handla oxå..så det blev sen middag. Tror kl blev närmare 21.00 när vi åt. Haha...så blir det ibland!
Sen vid 22.30 la vi Tindra. Sen blev det soffan och Wallander *kuriren* den nya. Den var mycket bra och spännande. Men alla Wallander är mycket bra...älskar dom filmerna =)


Vid 02.00 blev det natti natti....


Här har Tindra varit hos frisören =)


Lotta sminkade Tindra lite...=)


Hej och hå *hihi*

1 kommentar:

Lottis sa...

Det var skoj att ni var här =) Och Tindra var så fin i håret =) Kram