17 juli 2009

Torsdag+Fredag

Torsdag

Idag har vi varit hemma hos Lotta...fikade lite och barnen lekte. =) Trevligt att ses.
Cyklade hem vid 16-tiden, för vi skulle hem och packa picknicväskan. Det var dax för *sommarchansen* Ann-Charlottes mamma var så snäll och höll platser till oss =) Sen kom Ann-Charlotte oxå dit =) Var bara jag och pojkarna som var där annars, Kenny är inte alls intresserad av sånt...=( *tyvärr* Men vi hade skoj ändå. Kul att träffa Ann-Charlotte och hennes mamma...var ett bra tag sen.
När vi kom hem gjorde vi först inget spec....vi käkade lite mackor och drack oboý =) Sen blev vi bjudna på en kopp kaffe hos Petra...vid 22.30 haha! Sen kopp =) Vi var där nog till 00.30. Det blev verkligen sängen direkt sen haha=)
Det var väl torsdagen i stora drag...


Fredag

Idag gick vi upp vid halv tio...barnen åt frukost. Vid elva tiden cyklade jag och Fredrik till coop, Petra var oxå med. Handlade lite mat och så...skulle handla vattenballonger men får leta vidare på annat ställe..fick för oss att ha ballongkrig en dag =) Kan nog vara skoj =)

Bestämde att vi skulle sitta ute i solen senare...=) Satt ute på gården allihopa..trevligt ! Spelade skitgubbe därute med pojkarna...=) Var roligt! Tindra cyklade och lekte.
Sen lite senare på eftermiddagen gick vi upp och lagade mat. Blev skinkschnitzel, barbequepommes och sås...mycket gott! Alla tre åt jättemycket, men jag däremot var inte alls hungrig. Men åt iallafall....tänkte det måste jag nog göra. =)

Sen packade vi picknicväskan igen..idag var det *allsång med Lasse* i pildammsparken =) Vi hittade Markus kompis Primus, så vi satte oss med dom. =) Var lika trevligt idag. Mysigt med pojkarna. =) Dom fick gå bakom scenen och komma in där bak...kolla när dom övade där bak =) Tyckte dom var skoj.

Precis när vi var på väg hem kom regnet...vilken tur vi hade som klarade oss undan det...=)

Nu sitter jag bara här..barnen kollar film!

Ska väl snart hoppa i bingen...Kram kram

Fredrik

Lasse Berggrensson


Markus

Inga kommentarer: