06 juni 2011

En dag i Skummeslövsstrand och Båstad =)

Vi steg upp kl 8.30 idag och gjorde vid oss, jag och Kenny. Tindra sov och Fredrik låg vaken i sängen. Jag och Kenny körde och handlade bullar på Amarant idag igen...har fått smak på det =) Sen inom coop och handlade mjölk och lite annat. Tindra var vaken när vi kom hem, hon låg och tittade på barnprogram i sovrummet. Vi hjälptes åt att duka upp frukosten ute på balkongen....riktigt mysigt! =) Sen var det bara till att köra iväg. Vi körde mot Skummeslövsstrand. Vi skulle titta på ett sommarstugområde där. =) Där var sååå mysigt =) Kollade även ett annat ställe däromkring oxå. Sen körde vi vidare mot Båstad och fam Cronholm. Lotta och Bastian var där. Även Christer, Christina, Gabriel och Anna =) Vi bestämde oss för att gå iväg och äta glass. Landade på Den Danska Glassbaren. Ååååhhh vilken god glass jag åt. Den hette Cup Marianne och bestod av mjukglass, mintsås, grädde och en mariannekaramell. Fick den i ett högt glas med sked och sugrör, och ett litet kex överst. =) Fredrik åt en som hette Eskimokyss och bestod av mjukglass, maränger, grädde och jordgubbssås. Tindra åt vanlig kulglass. Kenny åt likadan som jag. =) Var jättemysigt att sitta ute och äta. Sen gick vi vidare mot torget...vi var hungriga hihi! Så det blev korv med mos till mig, Fransk Hotdog till Fredrik och Hamburgare till Kenny. Tindra hade ätit lite tidigare. Så vi satt ute och åt det oxå.
Sen promenixa vi vidare mot Tennisstadion och tittade....är så mysigt i Båstad. =) lääängtar till semestern. Hoppas på att åka dit då =)
När vi kom tillbaka till lgh så blev det vars en cappe som Bastian gjorde till oss. Satt ute i gräset och drack det. Tindra lekte och hade skoj. Fredrik hade oxå en mysig dag med oss....han hade ju aldrig varit i Båstad. Så det var skoj att han följde med. =) Inga var där ju....Tindra tycker så mycket om henne. Hon är sååå söt den lille vovven.
Tiden gick och det var dax att köra hemåt, tyvärr =/ Körde strax efter 17...hem och badade Tindra. Hon käkade lite oxå. Kenny cyklade och handla mat. När han kom hem la vi Tindra. Sen grillade vi chorizo på balkongen. Hade potatissallad och grönsaker till det. Fredrik, jag och Kenny satt på balkongen och käkade maten. Fredrik åt som bara den...han gillade potatissallad skarpt =)

Nu är jag oxå nyduschad....ska strax äta lite jordgubbar med grädde. Sen blir det lite mys innan läggdax.
Har haft en helt underbar dag med familjen! Tack för idag alla som var med =)

Kram kram

Inga kommentarer: