05 juni 2011

Folkfesten!

Lördag-söndag har vi varit nere i Slottsparken/Kungsparken och haft picknick...=) Där var en musikscen med trevlig musik. Folkfesten =)
Lördagen började med att vi körde iväg och handlade bullar på Amarant =) Sen hem och åt frukost. Sen packade vi picknickväskan och cyklade in mot parken. Mötte upp Janne vid stadsbiblioteket.John kom oxå dit en sväng =) Sen slog vi oss ner på gräset och hade en jättetrevlig eftermiddag =) Därefter hämtade vi upp Fredrik hos mamma och pappa för att sen cykla hem och käka mat. Markus kom hem från Genarp vid 20.00 tiden. Han var helt slut, la sig i soffan och kollade film resten av kvällen hihi
Blev en lugn och mysig kväll.

Idag *söndag* gjorde vi en repris haha =) Köpte bullar på Amarant, sen hem och käkade frukost på balkongen hela familjen...*mysigt* Sen gick vi hem till Petra och Dennis på en kopp kaffe. Snackade litta =) Vid 14-tiden cyklade vi ner mot Slottsparken och satte oss igen. Vi hade med oss sallad och lite melon. Supergott. Janne och John kom oxå dit. Janne hade kaffe och kaka med sig =) Mums! Stannade några timmar innan det var dax att cykla hem. Markus skulle till sin pappa idag =/ Men träffar honom snart igen. På onsdag när vi ska till Tivoli med hans klass =) Ska bli skojigt!
Nu ikväll har Fredrik och Kenny städat lite....hjälpts åt med dammsugning och moppat golven. Redig pojke =)
Har precis kollat klart Big Brother-finalen och helt rätt som vann! =) Synd att det är slut, har varit så skoj att följa dessa i huset =)

Nä, nu lite jordgubbar med grädde =)

Inga kommentarer: