25 juni 2011

Midsommarafton/midsommardagen!

Jaha...vart ska jag börja!?

Igår skulle vi som sagt åka till marknaden och kolla....vi var där snabbt en tur igår. Gick nog igenom stället på en kvart. Var inte alls nåt spec....bara massa skit! Det ända vi kom hem med var körsbär och tofflor till Tindra. Jag köpte ingenting där...
Därefter blev det hemåt igen. Skulle fixa inför kvällen =) Vi gjorde en välkomstdrink som bestod av vitt vin, flädersaft, lime och sprite. Och en jordgubbe i glaset =) Den var jättegod. =) Den hette faktiskt midsommardrink. Hihi!
Janne kom först...han kom redan vid fyratiden! Sen kom mamma vid fem, sen droppa dom andra in vid halv sex tiden. Alla fick den goda drinken när dom kom. Sen blev det mat....mycket gott! Mamma hade gjort sina superdupergoda köttbullar. =) Vi hade lite plockmat...det vanliga liksom! =) Sen jordgubbar med grädde/glass. Mycket gott. Vi klämde 3 liter gubbar hihi! Kvällen gick på och vi hade jättetrevligt. Mamma och pappa gick först...sen typ en timme efter gick Janne. Han gick vid 23-snåret. Herrskapet Cronholm gick inte förrän efter 02-tiden haha!
Vi spelade monopol i Ipaden hihi...
En väldigt lyckad kväll! =)

Idag vaknade vi strax innan 10. Gick upp och åt frukost på balkongen. Sen vid 11.30 gick vi hem till Petra på kaffe. Barnen lekte och kollade på tv =)
Vid kvart över ett gick jag och Tindra ner och mötte Kenny, sen bar det av mot Folkets Park för att se SjörövarMange och Katta Pirat. Dom skulle ha en lite show med fri entré =) Vi kollade först på jättesköldpaddorna och en liten känguru =) Jättesöt var den! Sen tog vi plats utanför Moriskans utescen. Kl 14 satte dom igång och spela och sjöng. Tindra tyckte det var jätteskoj =) Dom e himla roliga. Där var såååå mycket barn. =) Tindra fick ett vykort med autograf på hihi
När det var slut gick vi hem till Janne och hälsade på. Blev att vi käkade pizza där med honom. Sen kaffe och kaka på det....Janne spelade spel med Tindra och hade skoj! Var en jättemysig dag hos Janne =) Gick hem vid 18-tiden.
Nu är vi hemma och bara tar det lugnt...så skönt så!

Ikväll blir det film och mys i soffan!
Kram kram

Inga kommentarer: