25 september 2010

En runda i stan!

Idag vaknade Tindra ganska tidigt, var bara till att stiga upp! Petra ringde och snackade vid halv nio eller nåt haha =)

När kl närmade sig tio gick Markus och jag ner mot bussen. Skulle till stan och kolla lite. Petra och Julia åkte samtidigt fast dom skulle till Entré. Jag och Markus hoppade av vid Gustav Adolfs Torg. Gick in i några affärer. Hittade jeans till Markus på H&M som satt jättebra. Sen blev det Pumastrumpor på Stadium. Och en tröja inne på H&M. Vi gjorde ett litet fikastopp på Espressohouse. Jag åt en grillad ost/skinkmacka och drack en vanilla latte. Markus åt kladdkaka och drack en mer =) Riktigt mumsigt!
Sen gick vi gågatan ner mot Triangeln. Gick in på systrarna grene och tittade lite. Markus testade en ögonmask hihi såg jätterolig ut i den.
Handlade present till pappa och en liten till mamma. Blev även kort till dom. Markus valde kort =)
Sen blev det bussen hem. Gjorde fläskpannkaka till Markus och Tindra. Dom var hungriga. Vi ska äta hos mamma och pappa sen. Men det är stekt fläsk och löksås vilket dom inte äter. Så därav blev det en fläskpannkaka till dom =)

Sen gick jag bort en sväng till Petra och Dennis på kaffe. Satt och snackade och hade skoj. Blev litta skrattig haha =) Men *de reder sig* hihi Eller hur Petra?

Nu ska vi snart bege oss till mamma och pappa.


Markus provar en ögonmask =)

Adjöken!

Inga kommentarer: