19 september 2009

Flickan som lekte med elden

Idag var det en lugn dag. Kenny körde iväg efter frukosten till Media Markt och netonnet och tittade runt lite. Jag och Tindra blev hemma. När Kenn kom hem cyklade jag snabbt upp i stan och fixade en present =) Sen hem igen och käka cavapcici med ris, pitabröd, gurka, paprika, ajvar och vitlökssås. Det var riktigt gott =)
Vid fyratiden körde vi hem till mamma och pappa, drack en kopp kaffe. Vidare hem till Janne. Mamma och pappa hängde med för vi skulle gå på bio med dom ikväll. Janne skulle ha Tindra medans vi fyra gick på bio.
Vi såg *flickan som lekte med elden* Vilken bra film....så himla bra! Var ju uppföljaren till *män som hatar kvinnot* som oxå är en grymt bra film. 3:e och sista filmen kommer i november. Vilken vi givetvis ska se. Mamma sa det idag, *det är ju givet att vi ska se den oxå* haha! Var trevligt att vara iväg med mamma och pappa. Skoj att pappa ville hänga med oxå =)
*tack för en trevlig kväll mamma och pappa* =) Och tack till Janne som passade Tindra.
Nu ikväll har mamma och jag suttit och försökt få igång ett program där man pratar med mikrofon och webcamera. Nåt från Logitech..men det ville sig inte riktigt. Ska kolla upp det mer imorrn. =)

Nu blir det myspys =)
Kram och godnatt!

1 kommentar:

Lottis sa...

Hej. Nu sitter vi i ert kök =P Tack för fikan idag =) Kramar