30 mars 2010

Titt ut...

....solen tittade fram lite idag med =)

När jag kom hem efter jobbet var Tindra och Kenny ute på gården. Tindra var ute och cyklade =) Gick riktigt bra det där...hihi =) Var tänkt att vi skulle upp i stan, men det blev ändrade planer..Kenny ska istället iväg med Bastian hem till Cronholms och hjälpa till vid filmningen =) Så vi tar stan en annan dag.

Nu sitter jag här och käkar subs med gott pålägg. Mycket gott! Sen ska jag cykla en tur till coop och handla lite.

Annars händer inte så mycket idag. Kanske blir en hårfärgning. Köpte hårfärg igår. =) Sen ikväll blir det soffan och göra ingenting haha =)

Japp...det blidde hårfärgning. Var hemma hos Petra och Dennis. Drack lite kaffe, sen hjälpte Petra mig med håret *tack tack* Gick hem strax innan 20.00....hem och gjorde vid Tindra sen la hon sig. Jag ska snart hoppa in i duschen. Senare ikväll ska jag se Cougar Town. Kenny är iväg med Bastian och resten och filmar...eller nåt! Haha! Hoppas han kommer snart....*saknar redan*

Pojkarna är hos sin pappa nu. Dom har påsklov...*fuskigt* Jag vill oxå vara ledig lite....längtar efter lite ledig tid att bara *vara* =) Saknar pojkarna...är sååå tomt hemma utan dom.
Snart fyller Markus 11 år....=) Han fyller på självaste påskafton.

Nä, nu blir det duschen sen soffan...=)

Kram och adjök sålänge...

28 mars 2010

Sommartid....

....japp, klockorna är omställda =) Vi pratade om det igår, men nog f*n glömde man det haha =)
Markus har cyklat iväg....han kommer sen igen =) Jag har precis käkat frukost. Ska sminka mig och göra vid håret. Sen kommer Lotta och vi ska ut till svågertorp och kolla runt lite i affärer.

Sen blir det väl till att handla mat idag oxå...vet inte vad vi ska äta. Kanske flygande Jakob...

Lotta kom strax innan 11 till oss, sen cyklade vi till svågertorp. Blev en del affärer...hihi! Började inne på Biltema. Där handlade jag stödhjul till en cykel. Sen blev det Siba, plantagen och Ikea. Inne på plantagen handlade jag två stickllingar *Fuchsia* Jättesöta! Inne på Ikea blev det doftljus *passionsfrukt* nya vita krukor och lite annat smått. Sen åt vi korv och glass utanför såklart...fast jag åt ingen glass. Det stod Tindra och Lotta för haha! Sen ville Lotta in på Biltema igen och handla några blomlådor, så hon stack in där. Sen bar det av hemåt. Lotta följde med hem.
Markus hade kommit hem då =) Sen blev det cappuccino och vars en gräddbulle. Markus och Tindra gillade det skarpt..gräddbullen alltså haha! =)

Sen satt vi och snackade lite och så....lite innan 17 stack hon hem. Jag gjorde mat till Tindra och Markus. Det blev fiskgrätäng. Det gillar dom skarpt. Sen cyklade jag och Markus till coop sen vidare hem till Jimmy och lämnade av Markus. Fredrik sover hos mina föräldrar inatt. Dom har ju påsklov nu, pojkarna! Hääärligt....=)

Nu ska jag lägga Tindra, sen hoppa in i duschen. Sen blir det lite plantering av blommorna =)

Kram och Adjö!

27 mars 2010

Usch och fy....

.....vad tråkigt det är när det regnar. =( Man vill bara krypa ner under täcket och bara mysa hela dagen. =) Det är ju iofs skönt...men tyvärr måste man ut och handla mat haha!

Nu på morgonen var Petra med barn här på kaffe. =) Barnen lekte lite...
Ska snart hänga upp min tvätt, så jag kan stoppa in en maskin till. Så man blir av med tvättberget...hinner inte så mycket under veckan mer än det som är nödvändigt.
Mååååste köpa kaffe idag...tog helt slut nu när Petra var här. Tänkte köpa hem lite presskaffebönor =) Och vanligt givetvis....

Nä....nu får det räcka sålänge! Blir mer senare....

Har varit iväg och handlat med mamma och Fredrik =) Blev malmborgs mobilia såklart. Handlade hem lite av varje. Och mamma handlade allt till tacos =) Jag var även inne en snabb sväng på Kicks och handlade en ny mascara. Sen gick jag in och kollade på Indiska som har öppnat denna veckan =) Handlade en ny schal/scarfs =)

När vi kom hem städade jag köket...la fram två påskunderlägg och satte fram två påskharar =) Och satte fram min nya lilla minikundvagn. =)
Har precis druckit en stor kopp cappuccino...snart är det dax att cykla hem till mamma och pappa där det bjuds på tacos. Sen lite gott efter det.

Ikväll är det dax för Millenium...=) Vi ska spela in det och se det när vi kommer hem från mamsen och papsen.

Imorrn blir det nog en tur till Svågertorp med Lotta....Ikea, Biltema, Plantagen och lite annat =)

Igår när vi var hemma hos Lotta och Bastian satt vi och tittade på Skavlan....Paret Rapace var där och Ola Salo med band =) Dom spelade sin nya singel *superstar* vilken var en mycket bra låt =)

Nu ska jag dricka upp min cappuccino...hörs senare!

26 mars 2010

Fredagsmyyys!

Idag har det varit ännu en underbar dag i sooooolen =) Det gillar vi! Efter jobbet stack jag hem...av med kläderna och hoppade in i duschen. Känns så frächt =) Sen gick jag bort på en kopp kaffe hos Petra. Tindra ville följa med och leka med Julia. Var där en timme typ, sen gick vi igen. Tindra ville vara ute med sin sparkcykel lite. Så det var vi här nere på gården. Markus var ute och sparkade boll...

Sen var det dax att cykla till Lotta och Bastian. Blev god spaghetti och köttfärssås där, med ruccola, majs och gurka till det. =)
Sen var där en överraskning till efterrätt hihi....var en supergod chokladhistoria, tror det hette Semi Freddo eller nåt. Var iallafall supergott. Blev presskaffe till det. Sen satte männen sig vid gitarrerna för ovanlighetens skull haha...vi andra satt i vardagsrummet. Blev lite kortspel och pusselbygge. Lotta och Markus började lägga ett stort pussel, jag och Fredrik spelade skitgubbe och Tindra la pussel =)

Jag, Tindra och Fredrik cyklade hem vid 22 tiden. Kenny stannade kvar liten stund extra och fixade deras belysning i badrummet. Markus stannade kvar hos Lotta och Bastian, han ville sova där inatt. Så ska hämta honom imorrn.
Småregnade lite när vi cyklade hem...hoppas det är fint väder imorrn igen =) Så man får njuta riktigt av helgen...
Blir nog en sväng hem till mamma och pappa imorrn. Ska kanske kolla läget i källaren...Kanske en runda till mobilia eller stan. Får se vad det blir.

Nä, nu ska jag se Andra avenyn. Kenny har lagt sig, han var trött....

Godnatt och adjök!

25 mars 2010

Brazil Jack =)

Vaknade till strax innan kl ringde imorse, ställde om den lite som jag brukar. Sov en stund till....hihi! Gick upp kvart i sju, gjorde vid mig och väckte pojkarna. Sen cyklade jag 07.10 till jobbet. Idag var vi ute precis hela dagen på jobbet, gick ut 08.30 och var sen ute hela dagen. Vi både åt och hade vilan ute. Riktigt skönt. Men det var av en anledning ju...

När jag kom hem från jobbet blev det lasagne...var nästan klart när jag kom hem. Käkade snabbt allihopa. Sen var det dax att ta sig till Jägersro. Vi skulle gå på Cirkus Brazil Jack. Vi var iväg alla fem =)

Pappa hade ju oxå köpt biljetter till oss, utan att vi visste det. Så helt plötsligt hade vi många biljetter. Lotta och Bastian fick vars en av pappa. Så dom kom oxå dit =)

Barnen tyckte det var jätteskoj där...blev ju givetvis popcorn, sockervadd och läsk/mer =) Var både clowner, hästar, hundar och akrobater =) Riktigt skoj!

När vi kom hem duschade Tindra, sen hoppade hon i sängen =) Nu käkar jag lite Subs med sallad, ost och skinka i =)

Har köpt en jättesöt sak....Den får jag imorrn =)



I väntan på Brazil Jack =)
Cirkustältet

23 mars 2010

Himmelsblå seger =)

Idag har varit en bra dag....=) Efter jobbet cyklade jag och handlade mat på malmborgs. Blev Lunchkorv och potatismos till middag. Mycket gott =)

När jag kom hem från mobilia hade pappa ringt och sagt att han hade en biljett till Mff...den personen han skulle gått med hade fått förhinder. Så pappa undrade om vi ville ha den. =) Så det blev att jag gick oxå iallafall. *tack pappa* Jag, Kenny, Markus och pappa var på Himmapremiären. Och vilken underbart bra match. Vinst med 3-0 =) Kan ju inte börja bättre...Jag satt med Markus och Pappa satt med Kenny. Var inte på samma ställe....I pausen blev det ju givetvis popcorn och choklad...Markus ville ha det, han var sugen hihi =)

Nu sitter jag i soffan och tittar på Christine, sen är det dax för sängen. Är väldigt trött...

22 mars 2010

En hel vecka framför sig...

....men det går säkert lika fort denna veckan =)

Jobbat som alla andra dagar haha =) Började 07.00 idag och slutade 15.30..men eftermiddagen hade vi planering. Så dagen har gått fort.

Idag har det inte hänt så mycket...hem efter jobbet. Sen åt vi lasagne. Markus cyklade till träningen lite innan 18. Vid halv sju gick jag och Fredrik hem till Petra och Anton. Jag lämnade en jacka till Anton. Sen blev det en kaffe innan jag cyklade och hämtade Markus på träningen.

När vi kom hem duschade Markus och sen duchade jag...sen åt vi lite mackor =) Nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywoodfruarna och pojkarna ser på nån film. Dom ska snart sova så dom kommer upp imorrn hihi =)

Nä..nu blir det inte mer denna kväll! Kram och adjö!

21 mars 2010

Nu är det slut...

....på denna helgen. Den har gått sjukt fort!

Idag gick vi upp vid 9.30 eller ja, jag och Tindra. Kenny var uppe tidigare. Jag och Tindra gick hem till Petra och Dennis en stund vid lunchtid. Drack några koppar kaffe och snackade. Tindra och Julia badade tillsammans därhemma =) Vilket liv dom förde haha =)

Därefter cyklade jag och Tindra till mobilia för att handla på malmborgs och buketten. Handlade mat och så inne på malmborgs, sen blev det lite blommor inne på buketten. Köpte 2 st pärlhyacinter ( 1 vit och 1 lila ), 1 Paula och en Bridal Crown. Såg den hemma hos Lotta och tyckte den var jättefin...*hoppas det är okej Lotta* hihi! Så du inte kallar mig härmapa eller nåt hahaha!! Sen handlade jag på Kjell & Co till Kenny oxå. Sen bar det av hemåt.

När vi kom hem blev jag sugen på att ändra soffan i vardagsrummet. Så det gjorde jag och Kenny. Städade därinne och i köket. Blev riktigt grannt med de nya blommorna =) Sen var det dax att laga mat. Gjorde egen lasagne idag...längesen vi åt det! Gjorde två stora formar så där är till imorrn oxå. Jag vet att Markus är väldigt förtjust i den...hihi!

Jaha..då ska man upp tidigt imorrn. Börjar 07.00 imorrn. Denna veckan händer lite roligheter =) Ska på Cirkus hela fam. på torsdag. Ska bli skoj =) Brazil Jack!

Nä, nu ska jag se klart Johan Falk....fast jag redan sett den innan =) Den e så himla bra!

Kram och Godnatt!

20 mars 2010

Grått och trist....

....precis vad det är ute idag =/ Man blir ju inte pigg och glad av vädret precis =( Men men...man får försöka =)

Då var man uppe och käkar frukost. Sen ska jag bara göra vid mig för att hämta Tindra och Fredrik hos mamma och pappa. Tänkte ta en tur in på mobilia sen och handla lite nya vårblommor till hemmet. Blev lite inspirerad igår hos Lotta hihi =) Och givetvis får jag ju handla lite mat och så till ikväll.


Cyklade till malmborgs innan jag cyklade hem till mamma och pappa. Skulle handla till kvällen, det vanliga. Mat och annat gott! Sen handlade jag med mig en lång baguette till mina föräldrar, så vi kunde fika lite. Handlade en kaffeplanta i en söt kaffemugg =) *Lotta som tipsade mig om den =)* Drack kaffe och åt när jag kom dit.

Var även en snabb runda på coop och handlade godis....hihi! Handlade hem kycklingfilé oxå. En liten minipåsklilja med =)

Då var man hemma igen efter en dag hos mamma och pappa =) Haft en jättetrevlig dag därhemma. Jag, Fredrik och Tindra =) Suttit och snackat med pappa lite...hjälpte pappa att skicka ett mail.


Mamma och jag fixade lite med spotify oxå...jag installerade det på pappas dator oxå, så barnen kan ha när dom är där =) Barnen lekte och hade skoj.
Vid 17 tiden cyklade vi hem....lagade mat när vi kom hem. Blev färsk pasta med ost/baconsås och en massa grönsaker till det.

Ska snart dricka en latte =) Sen ikväll ska vi se serien som börjar...*män som hatar kvinnor* Annars blir det en massa slapp i soffan. =)

Kram och Adjök

Heelg! =)

Jobbat mellan till 16 idag....var en ganska seeeg dag =( Idag kände man verkligen att det var fredag och dax för helg. Idag var det minsann spagetti och köttfärssås på jobbet. Var riktigt gott!
Cyklade hem direkt efter jobbet. Fredrik hade följt med pappa hem till min farmor och farfar. Han ville med dom och handla. Sen skulle Fredrik och Tindra sova hos mamma och pappa, för jag och Kenny skulle hem till Lotta för att sedan gå vidare till Bakfickan och lyssna på Richard Lindgren =)

Jag och Kenny handlade med oss mat och åt hos Lotta och Bastian. Blev pizza från Lamare =) Sen käkade vi därhemma. Och drack lite gott vin. Vi spelade även Fia med hutt...hihi! Men det blev inte överdrivet med drickbart...två glas vin och lite huttar som var minismå.
Sen var det dax att cykla till bakfickan. Richard var som vanligt jättebra...en riktigt bra spelning. Efter hans spelning cyklade vi hem till Lotta och Bastian igen. Männen sitter just nu och snackar och småspelar gitarr. Jag och Lotta sitter i köket och snackar och äter popcorn =)

Nu är det good baj sålänge....
Adjöööök!

17 mars 2010

Det är sååå underbart....

...med kärleken =) Är så lyckligt lottad....3 underbara barn och en underbar man =) Kan livet bli mycket bättre?

Steg upp kvart i sju idag. Gjorde vid mig fort, sen platta jag minsann håret hihi =) Sen var det dax att cykla till jobbet. Väckte Fredrik innan jag gick. Sa Hej då till Fredrik och Kenny.
Var en ganska okej dag på jobbet...slutade kl 16 idag. Sen bar det av hemåt. Käkade lite mackor när jag kom hem. Sen var det dax för Fredriks skytte. Sen har det inte hänt så mycket mer här haha.

Jag, Kenny och Fredrik käkade falafel/kebab för sen stund sedan....vi blev lite hungriga hihi! Jag och Kenny sprang ner och handlade här nere =) Det satt riktigt fint det..

Nu har Fredrik lagt sig. Jag och Kenny ska se på Håkans Bar nu =)

Imorrn är det torsdag...och nära helgen =)

Kram och adjök!

16 mars 2010

Soligt, soligt....=)

...det är underbart med solen. =) Idag var det en kort dag...skönt minsann! Nu sitter jag och käkar lite. Var superhungrig när jag kom hem. Var inget vidare till middag på jobbet. =/
Man blir såå pigg av solen...och glad ska vi ju inte tala om =)
Sen ikväll är det dax för skytte med Fredrik. Blir en härlig cykeltur dit =) Sen handla efter det....Sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda. Ska ju inte glömma att det är husfruarna ikväll hihi.

Nu ska jag ta mig en bloooodapelsin innan jag går....

Ja, då har jag varit med Fredrik på skytte och handlat mat. Vi cyklade till skyttet i vanlig ordning. Där var mycket folk idag. Var tävlingar oxå =) Idag blev det 190 poäng för Fredrik, riktigt bra! Efteråt cyklade vi till Malmborgs. Handlade saltrulle i delikatessen =) Fredrik som ville ha som vanligt hihi. Sen blev det lite annat oxå.

När vi kom hem åt jag och Fredrik. Kenny och Tindra hade redan ätit tidigare. Men Kenny hade gjort mat till oss, så det var bara att värma. Blev Thaikyckling med nudlar och ruccola =) Var sååå gott!

Nu tittar jag på husfruarna. Fredrik la sig precis....snart är det Cougar Town =) Kenny och jag ska se det sen.
Mmmm...nu tog jag mig en bit choklad och ett glas mjölk =) Mycket gottit!

Kram och Godnatt!
Hej solong!

14 mars 2010

Då var helgen över...tyvärr!

Söndag:

Idag sov vi lite längre...gick upp vid halv elva. Käkade frukost och drack en cappuccino =) Sen var det dax att bege sig till kulladal för att se Markus spela bandymatch =) Tindra ville följa med så det gjorde hon. Hon tycker det är skoj att hänga med där. Blev tyvärr ingen vinst =/

När vi kom hem käkade Markus lite. Sen kom Petra och Anton hit på en kaffe. När dom hade gått började jag med middagen. Det blev ugnsfalukorv med hemmalagad potatismos. =) Det var riktigt gott.
Sen var det dax att cykla och lämna Markus till Jimmy och hämta upp Fredrik. När jag och Fredrik kom hem gjorde vi inget spec. Jag fixade lite med tvätten.

Sen var klockan läggdax för Tindra....Fredrik la sig vid kvart i tio. Sen tittade jag och Kenny på film. American Gangster....riktigt bra! Så dock inte slutet men ska se det ikväll =)

Kram

Våren är här....

....kan man ju hoppas iallafall =) Idag var jag med Petra när hon klippte sig...sen en runda in på triangeln. Markus var med och hjälpte till i Cafeterian idag. Ska beställa tid för klippning till Markus till nästa gång han kommer till mig och Kenny. Han vill klippa sig hos frisören igen. =) Ska ringa min frisör och höra med henne vad hon tar för en klippning =)

Fick cykla iväg till coop och handla sköljmedel och ett nytt däck till Markus cykel. Kenny lagade Markus punktering idag, men däcket fick bytas ut. Han ska sätta fast det imorrn =)
När jag kom hem städade jag köket lite...sen kom Petra på kaffe och våffla =) Var mycket gott! Sen gick hon hem efter några timmar. Då fixade vi här hemma lite, och käkade middag.

Sen vid 19.30 tiden gick vi hem till Petra och Dennis. Hade bestämt att se melodifestivalen ihopa. Till det hade vi en massa gott. Kaffe såklart, godis, chips och popcorn =) Var en trevlig kväll...men dock lite besviken att det inte var *rätt* som vann. Vi hoppades nog på Ola eller Darin =) Men det går ju inte alltid som man vill och tror. Tindra var eller rättare sagt är helt såld på Ola och Erik Saade =)

Vi gick hem vid 22.30 ungefär. La Tindra när vi kom hem. Sen tittade jag och Kenny på en film. *That thing you do* en jättebra film =)

Nu blir det lite mer mys i soffan...godnatt!

12 mars 2010

Äntligen är fredagen kommen....

Ja...den är såååå välkommen denna underbara fredag. Har varit en riktigt tuff vecka på jobb. Så nu ska jag bara njuuuuuta =)
Ikväll är det fredagsmys med Let´s dance och en massa gott =) Sen är det ju givetvis Solsidan. Det är så himla roligt. =)
Sen vet jag inte vad resten av kvällen har att erbjuda haha. Kenny köpte nån film häromdagen som han ville se. Men det blir inte förrän sent ikväll isåfall =)

Imorrn skulle Markus iväg till Kulladal och hjälpa till i cafeterian =) Han tycker det är skoj. Men det var bara några timmar.
Såklart har han fått punktering, precis som jag fick häromdagen. Så Kenny ska fixa Markus cykel så han kan cykla dit imorrn.

Tänkte jag skulle diska snart...så man slipper se det. Sen blir det en latte =) Undebart gott!

Haha...det blev aldrig att jag diskade. Jag spelade skitgubbe med Markus istället =) Alltid skoj! Senare gick jag och Kenny bara snabbt ner i affären och handlade läsk =) Blev sugen på Pepsi Max...
Sen var det äntligen dax för Solsidan. Markus och jag tittade på det. Tindra låg oxå här i soffan med oss. Därefter blev det sängen för Tindra. Jag är oxå trött...känns som om jag kommer somna om jag lägger mig i soffan och tittar på tv. =/

Sov gott =)

11 mars 2010

Underbart....=)

Nu är det snart fredag igen...underbart!
Så halt det var imorse. Men på cykelturen till jobbet märkte jag inget av det hala. Inte förrän jag steg av cykeln vid jobbet. Så sjukt....ringde hem direkt och sa åt dom därhemma att ta det försiktigt när de skulle ut. Samtidigt som jag pratade med Kenny ringde pappa hem till oss och skulle säga samma sak =) *gulligt av pappa att tänka på oss*

En riktigt tung och intensiv dag på jobbet. Är ganska mycket nu när vi har inskolningar hos oss. Riktigt trött idag efter jobbet...

När jag kom hem idag hade Kenny börjat med maten. Det blev ris, omelett och bacon =) Mycket gott...hihi! Sen blev det en Vanilla Nut Latte hihi =) Jag fixade det mesta, förutom mjölken. Sen blev det lite slapp i soffan. Skönt att bara ta det lugnt. Markus och Tindra sitter här i vardagsrummet och ser på tv.
Snart ska jag ta en dusch, sen sätta igång en maskin tvätt.

Ikväll blir det inget spec. Bara slappa och njuta av kvällen. =)

Nu är det tyst i hela huset....barnen sover. Nu ikväll har jag och Markus tittat lite på Andra avenyn. Kenny är inte hemma, han är iväg med Bastian. Han har fortfarande inte kommit hem.
Har bara suttit i soffan och tittat på tv hela kvällen ¨lång. Nu är kl 22.30 och jag ska äta lite glass hihi =) Siaglass *violsmak*

Imorrn är det fredagsmys...let´s dance och solsidan står på schemat =) Och en massa gott till det =) Ska bli skönt med helg. Har längtat efter helg...Ska bara *vara* denna helgen.

Nä, nu ska jag äta glassen och sen borsta tänderna =) Godnatt!

10 mars 2010

Varit i stan en snabb runda...

Jaha...vad har hänt idag då? Jo, jobbet som vanligt =) Hade besämt med syster efter jobbet. Hon skulle in i en affär och ville att jag skulle med som smakråd =) Var skoj att hänga med. Sen blev det även en runda in på triangeln =) Var på Kahls, zone och lite andra affärer. Sen skulle jag till coop och handla lite =) Lotta hängde med haha =) Gick och tittade på lite av varje därinne.
Jag handlade mjölk, bröd, våffelsmet noch ahlgrens bilar i lakrits =) Jag är en sån som måste testa nyheter haha =) Dom var supergoda.
Sen sa vi adjö och cyklade hem....

När jag kom hem åt Markus och jag korv med bröd. Kenny och Tindra var hos Janne. Kenny skulle hjälpa Janne med deras nya skrivare. Dom käkade när dom kom hem. Efter maten diskade jag undan, torkade disken oxå =) Sen gjorde jag och Kenny vars en latte =) Mycket gott...jag hade smak i min. Vanilla och Hazelnut!

Nu ligger jag i soffan och tittar på 2 ½ män =) Älskar den serien...=) Sen ska jag nog se roomservice. Ska snart lägga Tindra oxå.

Snart är denna veckan slut...redan torsdag imorrn. =) Underbart hihi

Sitter och tittar på *drömmen om Italien* Riktigt skoj att se....ser underbart ut där. Och språket är så fint =)

Snart blir det lite Marabou digestive =) hihi!

09 mars 2010

Så kallt det är igen....*brrr*

Mmmm...då var det riktigt kallt igen. Det var riktigt rått ute idag *brrr* Det gillar vi inte.
Slutade kl 16 idag. Sen bar det av hemåt. Markus cyklade iväg till träningen. Jag lagade fläskpannkaka. Sen var det dax att hämta Markus =) Markus käkade fläskpannkaka när han kom hem från träningen. Sen tog han ett lååååångt bad. Han la sig för att läsa lite innan nio, när jag kom in för att tala om att han skulle borsta gaddarna hade han slocknat =) Fick väcka honom så han kunde gå upp och borsta sina tänder. Sen sa han bara Godnatt och la sig igen. Trött idag hihi.

Nu sitter jag här i soffan och tittar på Desperate Housewifes =) Efter det är det Cougar Town som jag givetvis oxå ska se. Kenny ska oxå se det med mig....

Imorrn slutar jag tidigt. Då ska jag möta Lotta i stan. Hon ville ha med mig och kolla nåt =) Efter stan blir det hem. Ska käka korv med bröd. Markus ville ha det imorrn =) Så det blir det minsann. Blir nog att jag handlar på vägen hem oxå. Behöver nytt pålägg. Markus fråga efter skinka =) Här äts påläggen upp fort haha.

Nä, nu är pausen slut. Syns imorrn! Adjök.

06 mars 2010

Lördagsmorgon....

Nu sitter jag och försöker trycka i mig en macka så gott det går. Inte alls hungrig, men måste få i mig en macka.

Sen kommer mamma och pappa och hämtar mig vid 08.40, ska iväg en sväng med dom idag.

Ja, då har man varit i Vinslöv med mamma, pappa och syrran idag. En trevlig liten tur =) Sen hängde jag med Lotta hem. Åkte buss och handlade på Ica Maxi...lite god fika. Hem till Lotta och Bastian igen. Sen kom Kenny och Tindra oxå dit. Då dukades det fram fika. Åt ett jättegott bröd med massa gott pålägg. =)
Sen har vi varit här hela eftermiddagen och degat, är fortfarande här haha =) Drack cappuccino såklart =) Blev sjukt trött hemma hos Lotta och Bastian, halvsomnade till i deras soffa =) sköööönt! Hihi

Jag och Kenny funderar på om vi skulle äta kinamat idag. =) Här är en kinarestaurang nära Lotta, perfekt att ta det på hemvägen ju =)


Nä, det blev ingen kinamat. Blir nog det på dagen imorrn, till lunch =) Vi handlade hamburgare med pommes =) Lika gott det!

Nu har vi precis tittat på melodifestivalen...är halvnöjd bara haha! Hade hellre sett någon annan hän Jessica Andersson i globen. Men Pernilla var helt klart rätt =) Har ätit en massa gott till det....ska snart göra lite dippa oxå. Snart ska Tindra sova...jag och Kenny ska se den sista Johan Falk =)

Sen efter filmen blir det nog sängen...=) Imorrn får vi se vad som händer =)


Adjök!

05 mars 2010

Fredagsmys

Ja, då var det äntligen fredag. Efter en tuff och intensiv vecka på jobbet. Då ska man vara ledig i 2 dagar *underbart*

När jag kom hem idag lagade vi mat nästan medetsamma. Blev schnitzel, potatis och brunsås =) Riktigt gott....självklart sallad till det. Sen blev det en tur till coop, var ju tvungen att ha lite gott till kvällen.

Sen var det ju dax att titta på let´s dance hihi! Efter det gick Tindra och la sig. Hon var trött. Jag och Kenny ska titta på film sen....*Stormens öga* =)

Imorrn kommer pappa och hämtar mig kl 08.40. Sen bär det av på äventyr haha!

Nu ska jag mysa med Kenny....Puss och Kram

04 mars 2010

Snart fredag....tjohooo! =)

Idag var en underbar dag...nämligen kort dag på jobbet =) Slutade redan lite innan 14 idag. Hem direkt, bytte kläder bara. Sen cyklade vi iväg mot stan. Skulle kolla runt lite där, sen hem till Janne =) Jag handlade ett par örhängen i stan, ringar =) Blev middag och fika hos Janne =) Han bjöd på kaka.

Sen efter det bar det av hem till Lotta och Bastian. Lotta skickade innan idag och frågade om jag ville komma förbi en sväng på en kaffe. Men det blev att Kenny och Tindra hängde med oxå =) Drack en cappe och snackade lite. Cyklade hem vid 21-tiden, skulle ju hem och se Anders och Måns, sista avsnittet idag. Tyvärr =(

Har sminkat av mig och gjort vid mig för sängen...ska titta på det vi spelade in innan. Sen blir det natti natti =) Så man kommer upp imorrn.

Imorrn är det fredag och dax för fredagsmyyyys =) hihi! Och på lördag ska jag ut på äventyr haha! =)

Kram och sov gott!

03 mars 2010

Mitten av veckan....

Idag har det väl inte hänt så värst mycket...När jag kom hem från jobbet satt pojkarna och gjorde läxan =) Gick riktigt bra...Fredrik lyssnade på skivan till engelskboken.

Petra kom förbi en sväng sen på en kopp. Sen var det dax för Skytte. Det gick bra som vanligt. Han hade den fina jackan på sig. Han gjorde bra ifrån sig idag. Han fick 192 poäng =) Sen blev det coop efteråt. Handlade mat och sånt till imorrn.

Imorrn är det torsdag och då har jag en kort dag. Slutar kl 14.15, ska upp i stan och titta lite på bokrean =) Kolla efter lite kok/bakböcker.

Jag och Kenny var nere i affären och handlade mjölk...sen blev det soffan och en gooood cappe =)

Pojkarna såg klart *Adam och Eva* sen la dom sig vid kvart i tio. Nu ligger jag och Kenny i soffan och tittar lite på tv. Snart är det dax för sängen. Ska upp tidigt imorrn =/

Adjööööken!

02 mars 2010

Snart dax =)

Idag var det tisdag...gick riktigt fort på jobbet idag. Tiden bara försvann! Var inne på en annan avd och hjälpte till under eftermiddagen. Roligt att komma till andra avd än sen egen =)
Hem direkt när kl blev 16.00 =) Maten var nästan klar när jag kom hem. Spaghetti med köttfärssås gjorde Kenny =)

Markus stack till träningen halv fem. Är bara träning en timme på tisdagar. Så jag var och hämtade honom vid 18 tiden igen. =) Sen hem och gjorde ingenting haha =) Markus käkade lite, sen duschade han. Jag klippte Fredrik idag, hans hår växer som ogräs hihi! Sen duschade han oxå. Nu ligger dom och tittar på The Simpsons. Tindra sover....jag ska snart titta på Desperate Housewives =) Äntligen är det dax igen. Efter det blir det sängen.

På lördag ska jag ut på äventyr med syster, mamma och pappa =) Ska bli skoj! Ser fram emot den dagen. =) Hoppas på fint väder då.

Nä...nu ska jag ta nåt att äta sen parkera mig i soffan =)

Kram och Godnatt!

01 mars 2010

Nääääää, det e inte sant!!

Helt otroligt....denna snö alltså! Trodde nästan den hade gett med sig, men vad fel man kan ha..hihi!

Nu har jag och barnen ätit pannkakor...mycket gott =) Gör nästan aldrig det till middag, tycker egentligen inte det är middag riktigt. Men nångång är det gott =)

Snart ska Markus cykla till träningen...sen kommer jag och hämtar honom, för då har det hunnit bli mörkt. Ska passa på att plocka undan och diska när han är iväg. Så slipper man det senare, då kan man bara mysa i soffan =)

Fredrik ska hem till Marcus och umgås...så det blir bara jag och Tindra hemma. Hon ska med mig och hämta Markus på träningen sen. Sen blir det sängen för henne när vi kommer hem.

Kenny är iväg med Bastian på bio...dom ska se *Avatar* kl 17.30 =) Ville oxå se den egentligen men får bli när den kommer ut på dvd =)

Ikväll hämtade jag Markus på träningen. Tindra var oxå med eftersom inte Kenny var hemma. Fredrik var iväg...Det blåste jättemycket ute nu ikväll....*usch* Men det snöade inte iallafall =)
När vi kom hem duschade Markus och käkade lite...likaså Fredrik. Fredrik följde med mig ner i affären och handlade mjölk. Sen tog jag ett varmt bad och käkade efteråt. När pojkarna lagt sig satte jag mig i soffan och tittade på tv. Blev att jag tittade lite på spårlöst. Sen blev det sängen hihi. Tänkte att jag skulle titta lite innan jag ska nanna =)

Hörs imorrn! Kram och Godnatt