20 mars 2010

Heelg! =)

Jobbat mellan till 16 idag....var en ganska seeeg dag =( Idag kände man verkligen att det var fredag och dax för helg. Idag var det minsann spagetti och köttfärssås på jobbet. Var riktigt gott!
Cyklade hem direkt efter jobbet. Fredrik hade följt med pappa hem till min farmor och farfar. Han ville med dom och handla. Sen skulle Fredrik och Tindra sova hos mamma och pappa, för jag och Kenny skulle hem till Lotta för att sedan gå vidare till Bakfickan och lyssna på Richard Lindgren =)

Jag och Kenny handlade med oss mat och åt hos Lotta och Bastian. Blev pizza från Lamare =) Sen käkade vi därhemma. Och drack lite gott vin. Vi spelade även Fia med hutt...hihi! Men det blev inte överdrivet med drickbart...två glas vin och lite huttar som var minismå.
Sen var det dax att cykla till bakfickan. Richard var som vanligt jättebra...en riktigt bra spelning. Efter hans spelning cyklade vi hem till Lotta och Bastian igen. Männen sitter just nu och snackar och småspelar gitarr. Jag och Lotta sitter i köket och snackar och äter popcorn =)

Nu är det good baj sålänge....
Adjöööök!

Inga kommentarer: