22 augusti 2009

Äntligen heeeelg =)

Ja...det är så himla skönt att helgen är här! Sov till strax efter nio imorse. Riktigt härligt! Blev sent igårkväll. För vi hade ju fint besök hahaha =)

Fredag 21/8-09
Dagen började med lämning på dagis, sen cyklade jag till jobbet. Slutade kl 16.00. Hem och gjorde vi oss, Tindra åt lite mat. Sen körde vi upp i stan. Skulle käka lite mat på festivalen. Tindra var inne hos Janne och lekte och hade skoj =) Det regnade lite emellanåt så dom gick aldrig ut och lekte på lekplatsen. Jag och Kenny gick upp mot Gustav Adolfs Torg och mötte Lotta och Bastian. Dom satt och tittade på nån brasilansk dans =)
Vi skulle käka tillsammans, men Lotta hade redan käkat hihi och Bastian var inte hungrig =( Så det blev bara jag och Kenny som käkade. Jag käkade en texasburgare *mmm* och Kenny en chilensk korv =) Sen blev det ju även annat gott. Lotta och Bastian med sina munkar. Jag köpte en våfflad banan med glass och nougatsås =) Sen gick vi en runda genom lilla torg och tillbaka till Gustav. Sen bestämde vi att vi skulle gå tillbaka och hämta Tindra. Sen undrade Lotta om dom fick komma hem till oss efter och dricka kaffe =) Absolut fick dom det....*roligt att umgås*
Männen gjorde kaffe haha vilken historia =) Men kaffe blev det tillslut iallafall.Jag och Lotta spelade stress och blåbärssoppa =) Mycket roligt! Sen blev det lite tv och lite snack...tiden gick! Dom cyklade hem vid 01.00 tiden! Jag och Kenny gick rätt in och la oss, somnade bums!

Lördag 22/8-09
Idag vaknade vi strax efter nio...skönt att ligga lite extra och dra sig i sängen =) Sen upp och gjorde lite frukost. Tindra åt gröt och drack oboý. Jag och Kenny åt smörgås och drack vars en goood cappucino, som Kenny gjorde =) Kanongott! Sen ville Kenny till Media Markt...han ville titta på espressomaskiner! Han köpte lite tillbehör som man har när man gör espresso =)
Sen körde vi bara till coop och handlade mat. Körde hem och lagade mat. Sen hade vi bestämt att vi skulle dricka espresso/cappucino hemma hos Lotta och Bastian. Vi köpte med oss delicatobollar och choklad Wafers =) Sen blev det lite fika! Hängde med Lotta ner i tvättstugan och hjälpte henne lite där. Sen ville Tindra ut med Lotta och blåsa såpbubblor som hon hade tagit med sig. Så vi stod nere på gården och blåste lite bubblor =) Sen upp igen..umgicks och snackade. Senare på kvällen gick vi ner och köpte kinamat och åt hemma hos dom =) Sen blev det presskaffe och kaka på det =) Och lite mörk choklad. Så himla gott till kaffet!
Sen var det liksom dax att köra hem och lägga Tindra...hon var rejält trött! Ja, vi oxå haha!
*tack för en trevlig dag/kväll* =)

Nu ska vi se på film *tjuven*

Kram och godnatt!!

Inga kommentarer: