29 augusti 2009

En mysig dag med nästan hela familjen...

Idag vaknade vi vid 08.00 tiden...Tindra kom in till oss då. Men Fredrik sov =) Men vi gick inte upp förrän vid nio tiden. Sen blev det lite frukost =) Sen körde Kenny iväg och hämtade Markus på Semis kalas.
Idag skulle vi egentligen åkt på en liten bussresa. Men det blev inställd pågrund av lite tråkigheter. Så resan blir antagligen av en annan dag. =) När Markus kom hem ville han iväg och titta när Kulladal spelade, sen ville han leka med Gustav och Johan. Så det gjorde han hela eftermiddagen. Jag, Kenny, Fredrik och Tindra åkte upp i stan. Skulle titta efter cappucinokoppar och mobilfodral till Fredrik b la. Vi gick först in på triangeln och tittade lite överallt. Blev ett mobilfodral och lite annat på Clas Ohlsson. Sen blev vi hungriga hihi! Så vi gick till ett ställe vid Caroli City: Jag, Kenny och Fredrik åt Kycklingkebabtallrik. Tindra åt från pölsemannen. Hon gillar inte kebab. Sen gick vi förbi och skulle se om Yupha var hemma, men det var hon tyvärr inte. =( Så vidare till Lilla torg där köpte jag en cappucino och Kenny en Is Latte. Tindra och Fredrik fick dricka och godis. Sen gick vi in på Lagerhaus och tittade. Köpte två underlägg som jag ska ha i köket. =) Sen gick vidare. Blev en bra runda idag. Gick till bilen sen och körde till mobilia. Fredrik, Kenny och Tindra körde hem. Skulle handla deodorant. Men det blev lite annat oxå haha..kläder till barnen och lite så! =) Sen tog jag bussen hem.
Fredrik gick direkt ut och cyklade på sin nya cykel när dom kom hem =) Han är så glad och stolt för sin cykel =) Han är ute med några kompisar här på gården. =) Markus käkar lite nu. Sen blir det chips, dippa och lite choklad. Och mys i soffan. =)

Kram kram

Inga kommentarer: