23 augusti 2009

Slutet är nära...

Idag kom Tindra in till oss redan kl 07.50 *tidigt* hon la sig och tittade lite på tv, jag och Kenny somnade när hon låg där. Gick upp vid halv elva. =) Skönt att ligga länge!
Igår när vi gick från Lotta och Bastian så frågade Bastian ett x antal ggr om vi inte glömt nåt. Kenny var bombsäker på att vi inte glömt något =) Men gissa vem som ringde nu i förmiddags haha Jo, Lotta...vi hade ändå glömt lite saker hahaha!
Så vi ska hämta det lite senare idag. Nu ska jag och Kenny äta frukost...*sen frukost* Tindra har redan ätit =) Nu sitter Tindra i badet.
Blev sugen på cappucino nu...=)


Vi körde bara upp i stan en snabb vända. Men sen blev Kenny hungrig så vi körde hem och lagade mat istället haha! Så nu är middag och disk avklarat. =) Skönt!
Vi skulle egentligen gått in på espressohouse och tagit vars en kopp cappucino, men blev inte så! Får ta det hemma nu ikväll istället =)

Usch ja...nu är slutet nära minsann. Helgen börja lida mot sitt slut tyvärr! Vart har denna helgen tagit vägen.
Känns som det är långt till nästa. Nästa helg ska vi till Foteviken, Kåseberga och Café Annorlunda. =) Var och betalade resan igår! Vi ska ha matsäck med oss...ska bli mysigt! =)

Nä, nu får det räcka för idag!

1 kommentar:

Lottis sa...

Tack för kommentarerna =) Vi hörs i veckan. Kram