30 augusti 2009

Match + lite annat!

Jaha....då var det söndagmorgon =) Varför går helgerna så himla fort? Man hinner ju knappt blinka förrän det är måndag igen =( Markus och Tindra är uppe. Dom käkar frukost. Markus ska iväg och spela match idag, eller två rättare sagt! Ska bli skoj att titta.

Ja, då var man hemkommen från matcherna...tyvärr blev det ingen vinst för Kulladal idag. *bättre lycka nästa gång* =) Markus ligger i badet och myser...hihi! Jag har börjat laga middag, är hungriga allihopa =) Lika bra att käka middag ju!

Efter maten tog vi det lugnt bara...vid kvart i sex var det dax att lämna Markus till sin pappa. Fredrik ska bli hos oss en vecka till =) Sen cyklade jag och Fredrik vidare till Lotta och Bastian. Kenny och Tindra mötte upp oss där. Sen blev det cappucino och chokladpudding =) Mycket gott och trevligt var det. Fredrik och Lotta spelade lite kort. Snackade lite och hade allmänt trevligt. När klockan började närma sig halv nio var det dax att tänka på refrängen. Är ju skola/dagis och jobb imorrn. När vi kom hem gick barnen och la sig.

Godnatt! Kram kram

1 kommentar:

Lottis sa...

Trevligt igår =) Kramar