16 augusti 2009

Kalasdax =)

Idag blir det till att städa, baka och lite sånt. Ska ha kalas för Fredrik idag kl 14.00 =) Ska bli skoj att träffa släkten =) Vem kommer??Jo..Britt, Åke, Carin, Lennart, Annkie, Rolf, Bastian, Lotta, Janne, Maria, och Elena. =) Mycket trevligt!!
Ja, det blev ett trevligt kalas...Fredrik var nöjd med sina presenter. Han fick en del pengar, som han ska ha när han ska köpa en ny cykel =) En BMX! Det var ju som sagt dom vanliga som kom, förutom Britt. =( Hon hade annat för sig. Men hon skulle komma hit en annan dag och säga hej =)
Efter kalaset skulle pojkarna hem till Jimmy, men Markus ville stanna en extra natt. Och det fick han jättegärna göra. Jag cyklade och lämnade Fredrik, Markus hängde med och tog sin cykel. Sen cyklade vi vidare till Lotta och Bastian. För att sedan möta upp mamma, pappa och Kenny i stan. Tindra var inne hos farfar sålänge. Hon ville inte följa med upp i stan.
Käkade texasburgare...mycket gott! Markus fick hamburgare från BK! =) Sen bar det av till Parkscenen för att lyssna på musik. Jättetrevligt och bra musik =)

Efter det cyklade vi hem. =)

1 kommentar:

Lottis sa...

Tack för idag! Det var ett trevligt kalas! =) Och kul på festivalen! =) Kramar