06 februari 2010

Lördag

Idag gick jag upp när Tindra vaknade. Var nog vid niotiden. Hon gick in och la sig hos Kenny och tittade på tv. Jag gick upp i vardagsrummet och satte igång tv och dator =) Sen satte jag igång en maskin tvätt. Sen kom Tindra vid 10 tiden och ville äta frukost. Så det gjorde vi då.

Sen var det tänkt att vi skulle cykla till Janne och hälsa på. Tindra ville leka med farfar =) Så det blev en cykeltur dit. Jag och Kenny hade några ärende i stan. Tindra ville stanna hos farfar och leka lite. Så vi gick iväg och gjorde det vi skulle. Sen blev det en runda till Partyland och lite andra affärer =)

Sen ringde Lotta och Bastian och frågade om vi skulle ta en fika på Nesta. Och det var ju klart vi ville det =) Blev cappuccino och chokladboll därinne. Kenny drack en Cafe Moca. Var mysigt att sitta där och snacka och dricka gott kaffe =)

Sen blev det en tur till Hansa Leksaker och Södertulls Leksaker. Skulle kolla efter present till Tindra. Vi provade allt som lät i affärerna haha =) Skojsigt....hihi! Är så roligt att umgås med dom två =) Flått och Mr Klister haha =)

Sen sa vi adjöken och vi gick till Janne igen. Stannade där en stund och snackade och mumsade på vindruvor =) Sen blev det en cykeltur hem igen, inom coop på vägen. Behövde några saker. Sen bara hem och åt.

Ikväll blir det bara myyyys i soffan.....=)

Adjöken

Inga kommentarer: