30 december 2011

Snart nyår!

Ja, då är det snart nytt år! Herregud vad åren flyger iväg. Det märker man allra helst på barnen. Det går alldeles för fort!

På nyårsafton ska vi käka middag ihopa med Lotta och Bastian :) Pojkarna är oxå med oss till nyår :)
Bara en lugn kväll med god mat och lite spel :) Inget mer avancerat behövs!

Herregud vad det smälls smällare och raketer redan överallt ! Gillar inte något av det! Så mycket pengar som bara försvinner till ingen nytta.....borde finnas nåt organiserat raketsmällande på själva aftonen som man kunde se och ta del av! :)

Imorrn ska vi iväg och handla lite, annars inget spec!
Kram

28 december 2011

På väg.....

.....mot Höganäs :) Sitter i bilen just nu, snart framme hos Fam. Möller :)

Ja, då var det kväll! Sitter i soffan och tar igen oss efter en promenad i skogen :)
Har varit en jättehärlig dag uppe i Lerberget! Ätit gott och haft mysigt! Men än är inte vårt besök hos dom slut hihi :)
Fick en liten julklapp....en söt badbomb!

Håller alla tummar och tår för Fredrik som tävlar i skyttet ikväll :)

Kram sålänge!

20 december 2011

Nu börjar det närma sig.....

.....mot slutet :(
Snart är den sista dagen kommen på Svågertorps fsk :( men samtidigt ska det bli skoj på det nya :) fick jättefina saker av mina goa kollegor och chef igår....började gråta! Var ganska jobbigt :/ men blev glad för sakerna. :)

Idag slutade jag tidigt, hämtade Tindra. Sen fixade vi Kennys julklapp. Sen cyklade vi till kyrkan. Var after dagisavslutning idag. Först lite sångstund i kyrkan sen fikamys :) var skoj att träffa Petra idag! Var väldigt längesen vi träffades. Träffade även några andra från "förr" :)
Efter kyrkan blev det mobilia och några julklappsinköp till men har några kvar ändå :/ tar vi på torsdag :)

Kram och godnatt !

17 december 2011

Match!

Idag tog vi det lugnt på förmiddagen! Kl 12.30 körde vi till Arlöv...Kenny skulle handla på SBI Sports. Sen vidare till Media Markt. Sen körde Kenny mig och Markus till Kirsebergs sporthall :) det var dax för match :) den slutade 2-2.
Sen hämtade Kenny oss igen. Han hade fixat en julklapp och en present undertiden. Tindra ska på kalas imorrn till en dagiskompis, på lets go i Limhamn :)
Sen blev det Coop...idag käkade vi grillad kyckling, ris och currysås :)

Nu är det snart dax för *så mycket bättre* :)
Kram

15 december 2011

Nu börjar man känna av paniken till jul!

Guuuuud snart e det jul! Och julklappahandlandet är inte klart! Blir till att köra ut i helgen och början av nästa vecka för att hinna med. Har iofs inte så jättemycket kvar men ändå. :)

Igår var det avslutning på malmöskyttarna. Det var jättetrevligt som vanligt. Fredrik fick några förstapriser :) *stolt*
Efter avslutningen gick jag, Lotta och Tindra runt hörnet och upp och kikade in på Kennys träning :) var lite roligt att se :) sen cyklade vi hem i regnet :(

Blev en lugn kväll annars, tittade på Leilas söta jul och Jamie Oliver :)

Tack för mig :)
Kram

11 december 2011

Mysig söndag!

Jaha, då var det söndag och en helg som snart är slut. Men det har varit en underbar helg.
Idag bestämde vi oss för att gå hem till Janne...eller rättare sagt var det Kenny och han som skulle tippa :) Vi tog en cykeltur dit. Vi gick en snabb runda på triangeln sen köpte vi lunch med oss tillbaka till Janne. Satt och hade det mysigt hos svärfar, som alltid! Tycker det är mysigt att vara hos honom. Efter maten blev det kaffe och pepparkaka :) Mums! Var där några timmar. Tindra lekte med Janne oxå såklart hihi!
Sen var det dax att cykla vidare till syrran och Bastian på julfika ;) Det blev pepparkakscupcakes med frosting, lussebulle, pepparkaka och glögg :) var jättemysigt där hemma :)
Satt och snackade om allt möjligt och lite till hihi tiden gick fort, sen var kl så mycket att det var dax att cykla och hämta upp pojkarna på vägen hem :) Nu ska dom vara hos oss i tre härlig veckor :) underbart nu till jul att vara alla samlade!

När vi kom hem plockade vi undan lite och renbäddade pojkarnas sängar. Sen cyklade jag och Fredrik till coop och handlade lite mat till imorrn. Markus hoppade in i duschen. Kenny gjorde vid Tindra för sängen.

Nä, en liten macka innan det är dax att lägga sig!
Kram

10 december 2011

Fika hos mamma & pappa

Då var det lördag och det blåser fortfarande :(
Har inte bloggat på hela veckan....har inte orkat haha! Men där var en liten fågel som påminde mig idag hihi ;)

Idag åkte vi till Burlöv Center i förhoppning om att hitta julklappar haha! Men icke :/ Blev bara mat inne på coop ;) Köpte ett nytt gott surdegsbröd som vi tog med oss hem till mamma och pappa. Blev kaffee och fika där :) var där nästan hela eftermiddagen vilket är mysigt :) känner sig verkligen som hemma!

Väl hemma så började vi plocka undan lite, sen började jag så smått med maten. Idag ska vi äta hemmagjorda hamburgare med egna klyftpotatis och en massa tillbehör ;)

Sen blir det lite godis/chips till soffmys :)

Blev precis bjudna på fika imorrn hos syster och Bastian ;) Ska bli trevligt!

Har ju glömt att skriva om Oslipat hihi ! I onsdags var jag med syrran och Christina på Oslipat! Så bra det var. Ankan behöver bara visa sig så skrattar man. Helt underbar. Var en riktigt bra ståuppshow :)

Nu kallar maten !
Tack och adjök!

01 december 2011

Saffransskorpor!

Har precis bakat Leilas saffransskorpor :) blev supergoda!

30 november 2011

Var bara tvungen :)

Min kaneldoftande tofs :)

Äntligen!

Igår kom min efterlängtade bok :)

Hemma :/

Idag är jag hemma med Tindra. Hon är förkyld, och hade feber igårkväll :(
Nu ligger hon och tittar på tv, har precis försökt äta lite smörgås.

Idag kan jag ju försöka ta fram lite tomtar och annat :)

Kram sålänge!

28 november 2011

Lussebak ;)

Idag har det inte hänt så mycket hihi! Efter jobbet hämtade jag Tindra, sen blev det en tur till mobilia. Fick handlat en julklapp :) lite smått och gott på Malmborgs :)
Väl hemma blev det mat. Och jag satte igång att baka lussebullar, Tindra hjälpte till massor :)

Nu har vi precis druckit en cappe och ätit lussebulle :)
Snart dax för vår favoritserie * den som dräper *

Kram kram

27 november 2011

Glöggmys :)

Ikväll smakade vi årets glögg, och den var mycket god :)

Första Advent!

Då var första ljuset tänt :)

23 november 2011

Fika hos mormor & morfar!

Godkväll!

Har precis landat i soffan efter att ha lagt Tindra.

Ringde mormor/morfar på rasten imorse =) Frågade om vi kunde komma bort en stund efter jobbet =) Visst kunde vi det!
Så efter jobbet hämtade jag Tindra, sen cyklade vi vidare till mormor & morfar. Fredrik cyklade bort till skyttet, sen skulle jag och Tindra möta upp honom där =)
Mormor/morfar bjöd på nytt gott bröd, massa pålägg och kaffe =) Åt även supergoda clementiner =) Vi satt och snackade och hade mycket trevligt och skoj. Är jätteskoj att komma till dom och snacka litta =) Morfar demonstrerade sina lurar....och dom visade sin nya gran, som var jättefin.
Jag och Tindra skulle precis ta på oss och gå då ringde Fredrik och sa att han redan hade skjutit klart...han sa att han skulle börja cykla sålänge. Han var hemma innan oss....
Ímorrn ska han tävla på skyttet...*skåneserien*

Nu sitter jag här lite vid datorn, var längesen jag gjorde det! När Kenny kommer hem från träningen ska vi se på vår serie =)

Har köpt hem lite juligt.....etiketter, sidenband, mossa, ljus, stickers och julstjärnor *blommor*

Längtar till helgen, då ska vi på julmarknader =) Ska bli mysigt! Och så ska vi ju sätta fram ljusstakar och stjärnor =)

Nu får det räcka för ikväll hihi =)

Kram kram

21 november 2011

24 oktober 2011

Helgen!

I fredags hände inget spec efter jobb. Jag var hos Petra och Dennis på kvällen och drack lite kaffe. Sen blev det bara mys resten av kvällen.
lördagen var Petra här på förmiddagen på en kopp kaffe. Lika trevligt som alltid =) Markus gick till Kulladal vid halv tio, han skulle titta på nån kompis som skulle spela match. Vid ett-tiden åkte vi upp i stan. Jag skulle kolla efter vantar till mig själv. Köpte till barnen för nån dag sen =) Vi gick i lite olika affärer och kollade. Jag hittade nya benvärmare som jag köpte. Såg även knästrumpor jag vill köpa. Benvita med rosa band runt =) Sååå söta! Blev en tur inom Janne oxå. Han bjöd på kaffe =) Satt och snackade lite. Sen blev det coop på vägen hem och handlade mat. Markus hade kommit hem när vi kom hem. =)
På kvällen blev det soffan och lite tv och så.

söndagen skulle Markus spela match, han skulle minsann vara målvakt. Markus gick till kulladal vid 10.15, dom hade samling kl 11. Jag och Tindra cyklade bort på mobilia och skulle kolla efter vantar. Fikade lite där oxå =) Sen cyklade vi bort till Kulladal och tittade på matchen. Tindra lekte lite med en flicka därinne. Är så nervöst att titta när Markus är målvakt. Tyvärr förlorade dom matchen. =/ Efter matchen gick vi hem. Zackie följde med oss hem. Jag fixade mat till pojkarna när vi kom hem. Buffalo wings, ris och currysås. Dom käkade det, sen gick dom tillbaka till kulladal för att vara sargvakter. Jag och Tindra cyklade hem till mamma och pappa. Köpte med oss ett gott franskbröd och fikade när vi kom dit. Var där några timmar. Var jättemysigt =) Sen gick vi hem igen, hade Fredrik med oss hem.
Gjorde pasta carbonara när vi kom hem.
När Tindra somnat på kvällen körde Kenny och jag till coop och handlade mat till måndagen och Kenny handlade lite till jobbet. Jag började känna mig lite hängig på kvällen. =( La mig när vi kom hem.

Idag måndag är jag hemma från jobbet. Känns skumt i halsen, hosta och hes =/ Men förhoppningsvis går det väl över =)

Nä, nu ska jag titta lite på tv och mysa i soffan.

10 oktober 2011

Ny vecka!

Jaha...då var det måndag igen!
Helgen gick lika fort som vanligt....hihi!

Fredagen var det bara fredagsmys och Idol med familjen =)
På lördagen var jag, Markus och Tindra på barnens dag på Swedbank Arena =) Först tittade vi på träningen *A-laget* sen in på arenan på restaurang 1910 =) Där träffade man alla spelarna i MFF, autografskrivning, musik, korv med bröd/kanelbulle/saft =) Det var en jätterolig dag därinne. Efter timmarna därinne gick vi vidare in på gamla stadion och tittade på MFFs juniormatch, var riktigt skoj =) Janne var oxå där och tittade! När vi kom hem började jag göra vid mig inför kvällens roligheter. Blev hämtade kl 18 av en arbetskamrat för vidare färd hem till en annan arbetskollega =) Där blev det lite goda mojitos och lite *girltalk* Sen tog vi taxi hem till en annan =) Åt god mat, spelade Alias, lyssnade på musik mm....hade en skitrolig kväll med god mat/dryck och mycket skratt och väldigt roligt sällskap. Var inte hemma förrän halv fyra på natten haha!
Sen skulle man upp dagen efter och gå på match =) Var sååååå trött då hihi! Men det gick bra ändå, blev ju vinst för Malmhaug...Sen hem och vilade lite till. Sen var det match på kvällen igen, tyvärr förlust =/

Var en jätterolig helg =)

Kram kram

02 oktober 2011

Helgen börjar lida mot sitt slut =/

Guuuud vad helgerna flyger iväg =/

Fredagen var det bara lugnt och skönt...käkade pizza och hade fredagsmys =)

Lördagen började med frukost från Amarant =) Goda bullar där som alltid. Efter frukosten blev det en tur upp i stan. Var ute i solen =) Åt god glass från Rönneholms nere vid hamnen. Sen blev det en tur inne hos Janne oxå. På hemvägen blev det en tur inom buketten, skulle köpa en blomma till mamma & pappa. Hem och gjorde vid oss och cyklade sen till mamma och pappa.
Åt supergod mat, Amerikansk buffé =) De hade beställt från en cateringfirma =) sen blev det god tårta med fluff i =) Sååå gott! Och givetvis gottebord....mums! Var roligt att träffa familjen. =)
Cyklade med Markus hem till Jimmy på kvällen, sen vidare hemåt. Gick och la oss nästan direkt. Var trötta.

Idag blev det frukosthandling på coop först...sen hem och käka. Sen blev det en tur till skogen. Gick en lååååång promenad i skogen. Vilsestigen hette den vi följde =) Fredrik ville inte med, han orkade inte =/ Vi hade Janne med oss....vi hade med oss lite fika oxå. Vi såg kräftor i dammarna...Tindra tyckte det var spännande. Hihi!

Man var ganska trött efter denna dagen. Ikväll hämtade jag hem Markus och lämnade ifrån mig Fredrik...nu ikväll har vi sett på Gustavsson 3 tr =) Riktigt skojsigt!


Imorrn är det åter dax för en jobbevecka. Börjar veckan med ytterligare ett föräldramöte. Det tar aldrig slut haha!


Kram kram

24 september 2011

En ganska tuff vecka....

...som äntligen blivit helg =)

Har varit mycket kvällar med jobbet, och kommer bli nästa vecka oxå =/ Har känt att jag börjar bli lite förkyld, men har ändå kämpat på i veckan.
Fredagen var sååååå välkommen =) Igår gjorde vi inget alls på kvällen. Kenny var ute med jobbet. Jag och barnen hade mysfredag i soffan och kollade på Idol...och åt godis =) *mys*

Idag skulle jag ut och kolla lite presenter...Kenny åkte till Höganäs till sin kusin, dom skulle umgås lite =) Jag och Tindra cyklade till mobilia och kollade lite present, sen inom malmborgs och handlade lite. Vi köpte wienerbröd på Gastroteket =) Köpte även en liten blomma. Sen gick vi till en lekplats och var ute lite. Sen vid halv tre cyklade vi bort till mormor och morfar och fikade =) Hade med oss lite wienerbröd och en blomma till dom. Var riktigt skoj att träffas och snacka lite =) Vi var där i nästan 4 timmar. Sen blev det coop på vägen hem....Tindra har käkat lite nu. Jag var mätt från alla mackor jag åt hos mormor & morfar =)
Nu är det soffmys och Fångarna på Fortet.

Väntar på Kenny ska komma hem. Har saknat mitt hjärta under hela dagen. =) Markus har varit iväg på cup under dagen =) Han skulle stanna över hos sin pappa inatt, då dom skulle iväg imorrn igen. Saknar honom =) Älskar mina barn sååå mycket! =)

Nästa helg är det kalasdax....ska bli sååå roligt =) Mamma och pappa fyller år =)
Nä, nu orkar jag inte skriva mer för ikväll.

Kram och godnatt!

18 september 2011

En riktigt slö dag....

....men det e skönt ibland! Att inte göra nåt speciellt. =)

Gick upp vid nio-tiden, körde iväg till Amarant och handlade bullar. Sen hem och käkade frukost. Sen har vi bara slöat, somnade nog tom till i soffan =) Fick en god cappe av min älskling som piggade till mig så jag fick ett litet ryck att städa lite. Gjorde vid i pojkarnas rum, renbäddade och dammsög. Likadant i vårt sovrum. Har tvättat 3 maskiner oxå =)

Nu satte jag mig bara en stund vid datorn och skrev lite. Ska snart ta tag i köket oxå innan det är dax för matlagning där =) Blir nog nån egna klyftpotatis med nåt gott till. Kanke schnitzel =) Är lite sugen på att baka nåt, var längesen Siw arbetade haha =)

Har ringt och grattat morfar som fyller år idag =) Snackade en bra stund med honom =) Var skoj att snacka =) Bestämde att jag skulle ringa nästa vecka och hälsa på =)

Ikväll blir det bara soffmys och inget annat.

Kram kram

15 september 2011

Längen sen sist....

....det kan man säga haha! Har inte haft ork och tid att sitta och blogga tyvärr =/


Men idag har jag lite lust =)

Började tidigt idag...7-14.30 =) Skönt att sluta tidigt! Hämtade Tindra direkt efter jobb...nu är jag hemma och äter lite. Sen ska jag iväg och träffa Jessica och Hanna på en fika i stan. Blir förmodligen Lilla Kafferosteriet =) Ska ha Tindra med mig för Kenny är på kurs ikväll.


Var iväg med Fredrik på vårdcentralen hos en sjukgymnast. Gick kanonbra. Väldigt bra sjukgymnast =) Blev klokare på varför han har/haft ont i ryggen. =) Kändes jättebra när vi gick därifrån.


Köpte en nyhet idag från Polly =) Supergoda! =)



Nä, nu får vi snart bege oss till stan =)

Kram kram

30 augusti 2011

Blåsigt värre....

...japp, blåst har det minsann gjort idag. Skitväder =(

Idag var det tisdag hela dagen...haha! Har gått fort på jobbet idag, slutade 14.30 =) Hämtade Tindra direkt, sen apoteket snabbt. Sen hem till Fredrik. Strax därefter fick vi besök av syrran =) Snackade och umgicks lite. Sen stannade hon på middag =) Blev fisk, egna klyftpotatis och remouladsås =) Var supergott! Sen var det dax att bege sig till skyttet med Fredrik. =)

Är nu hemma och tittar på True Talant =) Skönt med lite mys i soffan!

Till helgen ska jag ut med några arbetskamrater och ha skoj =) Vi har haft bestämt detta länge nu...hoppas det blir av nu =) Blir en heldag isåfall...på dagen börjar vi hihi

Nä, nu ska jag mysa i soffan =)
Kram kram

27 augusti 2011

Säger bara......

......UNDERBAR avslutning på festivalen igår med The Ark =)
Efter jobbet hämtade jag Tindra sen cyklade vi vidare mot stan, skulle se SjörövarMange och Katta pirat på festivalen =) Tindra älskar dom. Efter det käkade hon på McDonalds. Sen kom Kenny och pojkarna upp. Då var det dax för käk. Markus åt på Burger King, han gillar ingen mat på festivalen =/ Jag och Kenny åt Texasburgare, Fredrik åt Fish & chips =) Det var supergott. Sen gick vi vidare uppåt och tittade litegrann. Blev munkar och brända mandlar till barnen. Och givetvis lite långa lakritsremmar. Känner en som står och säljer det där =) När vi hade kollat klart gick vi hem till Janne. Sen cyklade jag med pojkarna hem till pappa, och Tindra blev hos Janne. Ville inte ha med dom så sent uppe i stan. The Arks konsert började 23.30-01.10 ungefär. Vi mötte upp Lotta och Bastian när dom käkat i stan...kollade en snabb sväng och gick sen och ställde oss på stortorget vid 22.30-tiden. Kom väldigt långt fram iallafall. Men gud vad folk kan hålla på alltså. Hamnade såklart framför jobbiga människor som bara stod och knuffades och hade sig. Som tur var flyttades man lite undertiden, så vi kom bort från dom. Finns alltid folk som ska förstöra =/ Tur man inte stod där med barnen. Men guuuuuud vilken underbar avslutning det var. Kan inte annat än att älska The Ark =) Man riktigt ryser till vissa låtar. Väldigt synd att det var deras allra sista konsert i Malmö =(
Vi var inte hemma förrän kl 02.00 på natten.

Idag vaknade vi kl 09.30...skönt att sova lite extra =) Sen blev det frukost, sen hämta Tindra. Stannade hos Janne lite =) Markus cyklade till en kompis och Fredrik till skytteklubben till Fredrick =) Köpte nya gympapåsar till pojkarna.
Sen körde vi hem och plockade undan lite....diskade och tvättade. Lite senare körde vi till Lamare och handlade en familjepizza....Mums! Sen hem och åt den.
Nu sitter jag bara här och surfar lite....

Kram kram

22 augusti 2011

Redan Måndag!

Vart tar veckorna vägen.....snart är det ju höst! Fast det är ju mysigt på sitt sätt. =)

Kan ju berätta lite om helgen....
I fredags blev det mat på festivalen, sen hem direkt! Orkade inte gå och titta där då. Blev bara mat! Vi käkade den underbart goda Texasburgaren =) Given varje år hihi! Tindra åt en falafel =) På kvällen blev det bara mys och slapp i soffan =)
Lördagen blev det en tur till mobilia och Ikea. Skulle köpa ett par byxor på stadium till Markus som jag hade lagt undan. Sen skulle vi kolla en/flera saker på Ikea =)
På kvällen blev det stortorget och lyssnade på Hoola Bandoola Band, som var superbra! =) Sen hem och bara njöööt av kvällen.
På söndagen hade vi bestämt att vi skulle gå och se Ministjärnorna, för att Ola Selmén skulle vara konfrencier =) Han e sååå sjukt rolig och duktig. Blev käk i stan oxå =) Vildsvinskebab...hihi! Cyklade hem vid 17 tiden, för sen skulle Markus och Fredrik komma hem =)
När dom kommit stack jag och Markus upp en runda på festivalen. Jag skulle kolla en grej, och han ville hänga med =) Blev lite munkar för Markus del och cappuccino från Fogarolli för min del =) Gick en runda och kollade lite bara. När vi sen skulle cykla hem började det regna rejält...=/ Men tur vi skulle hem bara!

Idag Måndag har jag jobbat till 16 sen hämtade jag Tindra. Hem och käkade spaghetti med köttfärssås. Sen cyklade jag och Tindra och mötte upp Lotta på stan. Markus och Fredrik orkade inte följa med. Markus skulle hem till Simon och Fredrik var trött. Vi lyssnade på Rikard Lindgren...=) Han e sååå bra =) Stannade 1 timme sen bar det av hemåt. Inom coop först och sen hem.

Nu sitter jag här och käkar lite kvällsmat, snart dax för sängen!
Kram kram

15 augusti 2011

Då var det fixat =)

Dagen har gått sakta på jobbet idag tyckte jag...brukar vara så på måndagar!
När jag slutade idag cyklade jag hem direkt. Vi började med maten direkt. Blev fisk, pommes och remouladsås =) Egna pommes! =) Efter maten fick jag en stor cappuccino, som var mycket god! Sen cyklade jag och Tindra hem till syrran. Satt och snackade lite när vi kom dit. Hon höll på att käka. Sen cyklade vi bort till Sportlife och fixade träningskort =) Imorrn ska det tränas igen. Är skoj att ha kommit igång. Känns roligt att ha nån att gå med oxå =) Speciellt kära syster yster. Fick en god cappe av Bastian när han kom hem =) Mycket gott!
Cyklade inom coop och handlade på vägen hem från Lotta. Käkade lite när vi kom hem. Nu ska vi duscha, sen blir det till att slänga sig i soffan lite.

Har inte mycket mer idag....
Kram kram

14 augusti 2011

Redan slut på helgen =/

Idag är helgens sista dag...=/ Det går alldeles för fort!

Igår *lördag* var vi på middag hos mamma och pappa =) Blev bjudna på en stor favorit hihi Stekt fläsk och löksås, givetvis potatis till det. Är sååååå gott! Sen blev det kaffe oxå =) Satt och snackade i köket och hade jättetrevligt som vanligt. Fick några goda recept av mamma som vi ska testa. Hon sa dom var väldigt goda iallafall. Vi var hemma igen strax innan 22.30.

Idag gick vi upp vid tiotiden. Kenny är iväg och handlar nytt bröd. Jag har satt ägg på kokning. Så sen blir det god frukost =) Annars på dagen idag händer inte så mycket. Ikväll däremot är det dax för match! Jag, Kenny och svärfar ska gå och se MFF-Milan ikväll. Tack till svärfar för biljetten! Tindra ska vara hos mamma och pappa undertiden. Markus ska se den hos en kompis =)

Nu har vi ätit god frukost på balkongen. Nytt bröd, gott pålägg, ägg och juice =) Har diskat efter frukosten oxå =) Nu ska älsklingen göra en cappuccino till mig =) Gottit!
Sen ska jag ta en dusch och göra vid mig, lika bra att ha det gjort haha! Sen ska det göras pannkakor till barnen hihi Markus ville ha det idag!
Sen ska vi bege oss till mamma senare i eftermiddag och lämna Tindra där. Hon ska vara där och leka med mormor & morfar haha när vi är på fotbollen!

Imorrn är det ny vecka och jobb igen....men hoppas veckan går fort! Läääängtar redan till nästa helg haha, inte för att det händer nåt utan bara få vara ledig =) Men det är oxå skönt att kunna tjäna egna pengar. =)
Och träning blir det denna veckan. Ska fixa träningskort denna veckan så vi kan fortsätta....syrran och jag =)

Halvslumrade till i soffan, vilket var skönt =) Är inte ofta man *vilar* eller sover mitt på dagen. Haha! Men kände bara mig allmänt trött.
Nu ska det snart lagas pannkakor till Markus och Tindra...=) Jag och Kenny tar lite mackor bara.

Kram kram


13 augusti 2011

Heeeeelg!

Jiiipppiii, det e helg och 2 lediga dagar =)

Gårdagen *fredag*
Efter jobbet cyklade jag direkt till Helena och fixade mina naglar =) Var jätteskönt att få fixat dom nu =) Hon är superduktig och såå snäll och trevlig. =) Markus och Lotta kom och mötte mig där sen när jag var klar. Vi cyklade upp till Ciao och mötte Bastian. Sen in på resturangen och käkade gooood italiensk pizza. Efter det blev det café Mocca och en cappuccino =)
Sen blev det en tur in på Bastians kontor, hade ju inte sett eller varit där innan. Skoj att se hur det såg ut där dom sitter =) Sen cyklade vi vidare till Folkets Park. Där var sjukt mycket folk när vi kom, så vi satte oss på gräset på sittunderlag. Sen satte Världens snabbaste allsång igång, det är såååå roligt och bra. Hade en jättetrevlig kväll där med Markus och syrran. Efteråt mötte vi Bastian och cyklade hem till oss och drack cappe och snackade =)

Idag vaknade jag och Kenny vid 9-tiden. Tindra och Markus sov gott hihi =) Vi gick upp, då vaknade Tindra oxå. Syrran skickade och frågade om jag ville med till mobilia, och det ville jag =) Så jag åt en macka, gjorde vid mig och cyklade iväg vid halv elva tiden. Markus sov gott fortfarande. Vi la oss sent igår, tack vare vårt trevliga besök =)
Vi var inne i en massa butiker på mobilia, blev malmborgs, systemet och buketten oxå haha =)
Sen hem och kokade ägg, åt nybakat bröd och drack en god cappe på balkongen.

Nu ska jag städa lite i köket, sen ikväll blir det middag hos mamma och pappa =) Stekt fläsk och löksås =)

Kram kram

11 augusti 2011

Tränat! =)

Idag var en ganska lång dag på jobbet...8-16.30 =/ Cyklade direkt till mobilia och mötte upp Markus. Vi skulle kolla runt lite efter byxor och lite annat =) Köpte tröja och nytt skärp till Markus. Sen blev det minsann en fika på Espresso House =) Jag åt en macka och drack en islatte, Markus åt kladdkaka =) Var mumsigt! Sen cyklade Markus hem och jag vidare mot Lotta. Gick upp till Lotta och väntade på henne, hon käkade lite. Jag fick en bulle med gott pålägg. Sen bar det av till träning. Vi tränade Indoor Walking, vilket var sjukt skoj =) Ska bli skoj att komma igång med träning. Det är jätteroligt! Speciellt med syrran =) Efter träningen fråga Lotta om jag skulle med hem igen på en cappe, klart jag ville =) Fick en supergod cappe. Satt och snackade och hade trevligt.
Sen var det dax att bege sig hemåt i regnet....blääää!

Blev en dusch när jag kom hem...sen värmde jag mat, rester från gårdagen! Kenny, Markus och Tindra hade ätit innan.
Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla lite tv, sen är det dax att sova =)

Kram kram

10 augusti 2011

Halva veckan gången....

....vilket är superskönt! Idag stängde jag på jobbet, vilket oxå var första gången! Men det gick jättebra!
Efter jobbet cyklade jag hem....Kenny hade börjat med maten. Han fixade spaghetti och köttfärssås =) Hade ruccola och parmesan till det =) Mums!
Efter maten sjönk jag ner en stund i soffan och slumrade till...det var skönt! Sen blev det ett snabbt bad. Sen gjorde mitt hjärta en underbart god cappe till mig. Åt en chokladsnitt till det =)
Markus älskar dom hihi så han åt oxå sånna.

Idag har Markus varit och bowlat med pappa =) Han hade vunnit en gång över honom =) Det var det första han berättade när jag kom hem från jobb idag hihi.

Imorrn blir det förmodligen en snabb tur på mobilia efter jobbet. Senare ska jag och Lotta nog gå och träna =) Är såååå sugen på det nu alltså!

Nu ska jag snart hoppa i sängen och nanna kudden =)
Adjöken!

09 augusti 2011

Första gången....

....som jag öppnade på jobb idag =) Det gick kanonbra, var lite lite nervöst med larm och så! Men nu vet jag hur det fungerar =) Var dock väldigt tidigt. Var på jobbet redan 05.55 *puuhhh*
En kort dag iallafall, slutade kl 13.15 =)

När jag kom hem hade besöket från Lerberget anlänt =) Kristoffer och Staffan. Kenny hade fixat fika när jag kom hem. Vi satt på balkongen och fikade, vilket var mycket trevligt. Träffar dom alldeles för sällan. Sen ville dom ut och köra lite. Tanken var inte att jag skulle med.....men hängde med ändå. Blev att vi körde till utsiktsplatsen och kollade, dom hade inte varit där tidigare. Sen blev det en låååååååång promenad i västra hamnen. =)
Blev falafel/kycklingkebabtallrik...Mums! Sen blev det Vanilla Latte på Espresso House =) Roligt att ha dom här =)
Markus har varit hos Simon idag, sen på damernas match =) Den blev 1-1. Imorrn ska han gå och bowla på dagen. =)

På fredag ska jag, syrran och Markus på Världens snabbaste allsång =) Ska ringa och höra om Fredrik vill med oxå =) Det ska bli skoj, hoppas bara det blir bra väder =)

Nä, nu orkar jag inte skriva mer.....ska hoppa in i duschen =)

31 juli 2011

....blev det igår =)

Vi gick upp vid niotiden, Kenny körde iväg och handlade nybakat bröd. Blev sugna på ägg till frukosten. Det var gott =)
Vid 12-tiden blev det en tur upp till stan. Stannade till vid Te & Kaffehuset och handlade nya espressobönor *Isola* Doftar så ljuvligt när man kommer in där =) Skulle handlat te oxå men visste inte riktigt vad vi ville ha hihi! Sen vidare upp till Janne. Jag och Kenny gick iväg och kollade en sak, Tindra stannade kvar och lekte med farfar =) Fikade när vi kom tillbaka. Sen gick Janne iväg, han skulle på matchen. Vi gick kort därefter oxå. Blev ett stopp på hemmakväll för att handla godis =) Och där stötte vi på Lotta och Bastian =) Stod och snackade lite med dom =) Sen gick dom vidare och vi handlade vårt godis. Vi hyrde faktiskt några filmer. Kenny ville hyra film =) Gör man ju inte allt för ofta haha! Blev bla Svinalängorna. Kenny hade inte sett den. Jag såg den på bio =) Åhhh vilken bra film, men ganska tragisk och gripande. Tindra hyrde Toy Story 3 hihi...

När vi kom hem var kl 15.30 och vi gjorde inget spec mer än att vänta på matchstart =) Matchen hann inte mer än att börja och 1-0 till Di Blåe. Hade gått 11 min sen blev matchen avbruten pga 5 inkastade knallskott. Och slagsmål var där oxå =/ Helt sjukt!! Varför går människor som vill förstöra dit där....Så det var den matchen det =/
Efter matchen blev det middag...sen soffan och film =)

Idag vet jag inte vad som händer....eller jo, vill handla te tror jag. Och så måste vi handla mat och lite annat. Får väl kanske gå ut i solen...medans den är framme =) Vet ju inte när den kommer fram nästa gång!
Kenny sover fortfarande, bara jag och Tindra som är uppe. Kl är snart 11 haha! Jag har duschat och ätit frukost, bara fixa håret och sminka mig sen är jag redo =)

Nä, nu blir det inte mer för tillfället =)
Kram

29 juli 2011

Hoho, vart tog du vägen.....

.....underbara SOMMAR??

Idag vaknade jag vid halv niotiden....gick inte upp förrän halvtio. Låg och halvsov lite...skönt! Tindra och Markus tittade på sommarlov. =) Sen gick jag oxå upp...åt frukost!
Sen gjorde vi vid oss för att sedan cykla hem till mamma och pappa. Jag skulle skriva ut några foto hos mamma. =) Fixade det med bilderna när vi kom. Sen gick jag och pappa bort på coop och handlade nytt franskbröd. Fikade på det goda brödet, ägg och drack kaffe när vi kom tillbaka =) Fredrik hade dator mm ute på balkongen hos mamma haha =) Såg ganska roligt ut där han satt! Jag, Markus och Tindra cyklade hem vid 14-tiden. Vid 15 cyklade jag bort till malmborgs och handlade dagens middag, plus lite annat hihi!
Till middag blev det grillspett, hasselbackspotatis, bearnaisesås och Aoli/Limesås =) Mycket gott! Sallad, tomat och gurka till det =) Sen diskade jag och tog undan i köket. Sen var det dax att cykla och lämna Markus till sin pappa, dom ska till Göteborg imorrn. Men pojkarna kommer på söndag igen =)

Nä, nu ska jag ta fram lite godis/chips =) Och bänka mig i soffan!

Ha en trevlig kväll! Kram kram

27 juli 2011

Helsingborg/Helsingör....

.....där har vi varit idag =)

Klockan ringde 07.15, då var det dax att stiga upp. Var lite jobbigt haha! Men väl upp så var det lugnt hihi! Gjorde vid mig sen väckte jag barnen. Sen käkade vi frukost framför tv:n =) Mamma ringde och berättade att dom hade tagit fel på en hel timme. Så dom var redan på Hyllie stationen =) en timme för tidigt! När vi käkat klart tog vi en promenad till Hyllie och mötte upp dom. Strax efter nio tog vi tåget mot Helsingborg. Är mysigt att åka tåg. Tågen är jättefina nu. =)
Tog ungefär en timme att åka dit. Sen var det dax att växla lite pengar, åhhh guuuud vilken kö det var. Men det gick ganska fort minsann. Sen var det minst lika lång kö till att köpa biljett till båtturen haha! men allt går fort när man har roligt =)
Sen var det dax för påstigning på båten. Blev ju fika där direkt. Barnen åt kaka/wienerbröd och cocio. Jag åt röda pölser med bröd och cocio =)
Turade fram och tillbaka för att vi skulle hinna fika klart...sen steg vi av i Helsingör. Gick på gågatan där och tittade och njöt av solen. Lite senare på eftermiddagen gick vi in på en restaurang och åt middag. Någon käkade pizza och något friterad rödspätta med pommes =) Var mycket gott! Sen gick vi vidare i den mysiga stan =)
Sen var det dax att ta båten igen =) Turade mer än en gång igen....pojkarna älskar att åka båten =) Blev lite godisshopping oxå för barnen hihi! Pojkarna fick egna pengar att handla vad dom ville...jag handlade inget själv! Hittade inget spec! Sen steg vi av i Helsingborg igen för att ta tåget hem till Malmö. Var hemma vid 18.45 typ. Har varit en helt underbart härlig dag =)

Nu blir det bara till att slappa i soffan resten av kvällen! =)

Tack för mig! Adjök!

25 juli 2011

Tredje veckan....

....på semestern är här =/ Men två veckor till hihi =)


Under veckan som gått har vi hunnit med att vara i Båstad några dagar =) Hade några underbart roliga dagar där =)


Idag började Kenny jobba igen. Men dock bara denna veckan sen ska han ha 3 veckor till =) Men det var tomt utan Kenny idag. =/ Men en rolig sak var att pojkarna kom till oss igår och ska vara här 2 resp 3 veckor =)


På kvällen igår spelade jag och Fredrik 4 i rad online via våra iphones =) Det var jätteskoj...var uppe till 01.00 =) Markus däckade i soffan när vi satt och spelade. Han låg och kollade nån polisserie =)


Ja, tillbaka till dagen som varit.

Vaknade kvart över nio, då satt vi igång tv:n =) Jag och Tindra kollade lite på sommarlov. Hon tittar på det varje dag. Hon tycker det är skoj =) Pojkarna sov då! Dom vaknade nog vid halv tiotiden. Gick upp och åt frukost med barnen. Sen vid halv elva kom Petra och Julia. Vi drack kaffe och snackade som vanligt då. Sen var det dax att bege sig till Hylllie/pressbyrån. Fredrik skulle hämta ut en grej och jag en =) Sen vidare till pappa och mamma. Fredrik ska sova där lite....men jag, Tindra och Markus stannade där en stund....eller några timmar rättare sagt haha! Vi åt mackor och drack kaffe där. Var en trevlig eftermiddag med min käre pappa =)

Sen cyklade jag och Tindra till mobilia och handlade på malmborgs. Var först inne på Kicks och handlade ett nagellack. Sen inne på Nilsons och handlade sulor till mina skor =)
Sen cyklade vi hem i regnet...=/ fy vad blöta vi blev!

Lagade mat när vi kom hem....blev korvstroganoff med ris! Sallad, tomat och gurka till det. Mums!

Nu har vi precis smakat på min hemmagjorda vaniljglass...åhhh vad god den var =)


Nä, nu ska jag titta på tv lite...


Denna fina passionsblomma köpte jag i Båstad =)


Min hemmagjorda vaniljglass =)



Adjöken!

18 juli 2011

Andra veckan.....

...på semestern är redan här =/ F*n vad tiden går fort!

Vad ska man göra idag då? Kanske ska börja med att äta frukost haha =) Sen göra vid sig lite...blir nog en cykeltur till Janne för att hämta Tindras jacka som vi glömde häromdagen.
Annars har jag inte en aning om vad som händer...inget roligt väder idag heller =/

Kan ju kanske fortsätta städa haha eller inte....hihi!

Nä, nån städning blev det minsann inte! Nä, det blev en cykeltur till Janne. När vi kom dit undrade han om vi inte skulle cykla till ribban och sätta oss bara...ta med kaffe och kaka =) Så det blev en tur till ribban med svärfar =) Alltid skoj att träffa svärfar! =)
Kom dit vid 14-tiden...och tiden gick minsann fort när vi satt där. Hade lite krysstidning med mig och löste lite kryss. Satt och snackade och så... strax efter 16 blev det hemfärd =) En tur inom malmborgs erikslust för att handla dagens middag, som blev korv stroganoff med ris och sallad/grönsaker till =)
Sen ville Kenny att vi skulle städa bilen...är en massa saker som ska till förrådet och så. Så det var ju planen efter maten. Men sen fick Kenny ett annat ryck och ville att vi skulle ta ett dopp i det blå hihi...så vi tog på oss och tog oss till Sibbarp för ett dopp. Det slutade med att vi var i vattnet 30-40 min, vilket var jättehärligt. Knappt nåt folk nere vid vattnet. Sen hem igen så vi kunde duscha innan det var dax för Lotta på Liseberg...hihi!

Just nu sitter jag och njuter av min islatte =) Det är så svalkande och gott! Blir nog lite mackor sen oxå haha! Börjar bli lite hungrig nu så här på kvällskvisten!

Nä, nu orkar jag inte mer för ikväll!

Kram och puss till er jag håller kär =)

17 juli 2011

Hemmadag =)

Idag vaknade vi strax innan tio...skönt att sova =) Var ju ändå så tråkigt väder =/

Vi tog det så lugnt på förmiddagen...städade och plockade undan lite! Tvättade ett antal maskiner tvätt.



Syrran skickade och fråga om vi bjöd på kaffe =) Visst visst ! Alltid trevligt ju =) På eftermiddagen kom först Petra på en kopp kaffe. Satt och snackade litta...sen gick hon igen! En stund senare kom syrran och Bastian. Då blev det cappe för Lotta, Islatte för mig och espresso för männen =) Och så 3 sorters småkaka till det förstås! Hihi!


Dom stannade 1 ½ timme ungefär, sen skulle dom vidare. Då fortsatte vi lite med städ och undanplockningen. Kl gick och helt plötsligt var hon sju...och ingen middag hade vi ätit. Kenny och Tindra cyklade iväg till coop och handlade. Blev bara korv med bröd, vi var inte jättehungriga. Så det var enkelt och gott!

Efter maten diskade jag undan det som var i vasken...sen blev jag sugen på att baka. Jag satte igång att baka kokosdrömmar. =) Kenny och Tindra la sig och tittade på en Harry Potter film =) Kakorna blev mycket goda.



Kokosdrömmar

14 juli 2011

Bara jag vaken....

....resten sover!

Idag vaknade jag och Tindra vid 9-tiden. Gick upp och åt lite frukost på balkongen. Gjorde vid oss och gick bort till Petra på kaffe. =) Julia och Tindra lekte lite...jag och Petra satt och snackade =)
Sen gick vi hem....jag plockade undan lite i köket. Dammsög lite överallt! Vid 14-tiden kom Petra och Julia hem till oss på kaffe haha
Vid kvart över tre satte jag in pastagratäng i ugnen, som vi käkade när Kenny kom hem. Sen diskade jag undan direkt efter maten. Skönt att ha gjort det. Kenny stack och tränade vid halv sju. Jag och Tindra cyklade till coop och handlade lite.
Petra skickade och fråga om vi ville komma på en kopp kaffe och en bit kaka =) Visst ville vi det...ett jäkla rännande fram och tebax haha! Sen gick jag och Tindra hem vid 20.30. Jag började baka då. Blev schackrutor....=)
Sen blev det lite mys i soffan oxå såklart....Kenny kom hem kring 21.30. La Tindra strax efter 22 idag. Hon somnade direkt, hon var nog trött!

Sen käkade jag och Kenny lite....sen fick jag minsann en Islatte =) Mums! Sen bara satt vi och kollade tv....lite damfotboll =)
Nu har Kenny oxå lagt sig, jag har kollat på Beck =)

Borde väl lägga mig strax oxå...hihi!
Imorrnkväll är det dax för *världens snabbaste allsång* Ska bli skoj! Ska dit med syrran, mamma, pojkarna och en arbetskamrat =)

Nä, nu stänger jag ner detta!

Godnatt och sov gott! =)

11 juli 2011

Underbart.....

.....att vara ledig =)
Det var så skönt att slippa gå upp tidigt imorse. Vaknade dock när Kenny gick halv sju =) Han ville bara säga hej då =)
Jag somnade om och vaknade vid halv tio =) Då hade inte Tindra vaknat än. Så jag gick in och öppnade dörren och rullade upp i hennes rum.
Vi klädde på oss och gick ner och handlade bullar och mjölk och gick hem till Petra och käkade frukost =)
Stannade några timmar där...sen hem och hängde upp tvätten, sen cyklade vi bort till mobilia och bara tittade lite. Sen skickade syrran och frågade om vi skulle ses och ta en kopp på Te och kaffehuset, och visst ville jag det =)
Vi möttes upp utanför, gick in och handlade vars en dubbel cappuccino =) Satt ute och drack den...var jättehärligt =) Mmmmm så god cappen var minsann! Trevlig eftermiddag med syrran =)

Sen hade vi bestämt att vi skulle cykla och möta Kenny vid hans jobb. Jag och Tindra cyklade dit så vi var utanför vid 15.40 =) Han slutar 15.50. Vi tittade på ankorna i dammen lite innan Kenny kom ut. Sen cyklade vi hem med älsklingen. Han duschade och gjorde vid sig. Sen fixade vi middag och käkade. Sen bar det av till Yupha, hon hade handlat Iphoneskal till oss i Thailand. =) Fick ett jättefint med fiskar på =)

Nu ikväll har vi inte gjort nåt speciellt....Kenny har lagt sig nu, endast jag är vaken! Ska kolla lite tv till innan jag lägger mig =)
Imorrn ska jag och Tindra hem till svärfar på dagen =) Annars inget spec. Skönt att ta dagen som den kommer när man är ledig, bara få njuuuuuta är underbart!

Kram och adjök!

06 juli 2011

Mysig eftermiddag!

Idag har jag varit hemma med Tindra, hon har fått ögoninflammation =/ Smittar ju ganska lätt bland barnen på dagis =(

Vi tog det lugnt imorse....hon vaknade kl 09.00 ungefär. Tittade lite tv, sen åt vi frukost. Tvättade hennes ögon med kokt vatten, hoppas inte det är nåt långvarigt! Kenny har ju oxå haft samma förra veckan.

Lite senare tog vi på oss för att gå och handla och posta brev. Vi gick bort till coop, sen hem till pappa. Hade med mig lite baguette och åt med honom. Har haft en jättemysig eftermiddag med pappa, Tindra och Fredrik =)
Promenerade både dit och hem. Sköööönt!

Nu ska vi snart börja med maten, blir spaghetti och köttfärssås =) Är superhungrig nu!

Tack och hej för mej! =)

04 juli 2011

Då var den avklarad....

....måndagen alltså hihi! Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar till den efterlängtade semestern =)

Idag har varit en riktigt seg dag på jobbet....man har ju redan gått på semester i huvudet och kroppen. Men fick sluta tidigare idag...vilket var jätteskönt! Hämtade hem Tindra, kom mitt i mellanmålet. Så jag satte mig ner med dom och väntade på henne. Fick minsann en glass jag oxå hihi =) Sen fick vi promenera hem för jag fick punktering på vägen till dagiset =/ Men Tindra tyckte det var skoj att promenera hem. När vi kom hem så kom syrran hit på besök. Jag frågade henne innan idag på min rast om hon ville komma på kaffe =) Och det var lika trevligt som vanligt. Hon satt mycket och pratade med barnen förstås hihi =)
När hon skulle cykla hem hängde jag med för jag skulle till coop och handla mat och annat. När jag kom hem fick jag en islatte som var supergod *som alltid* Sitter på balkongen och avnjuter den nu =) Är riktigt skönt på balkongen nu!

Nu kommer Markus att vara borta i 3 veckor, 1 vecka i Genarp och 2 semesterveckor hos sin pappa. Kommer vara tomt utan barnen så länge. Men sen blir det lika många veckor här =) Fredrik ska vara här hos oss denna veckan sen ska han oxå hem till sin pappa.

På söndag ska jag, syrran och mamma gå och se/lyssna på Christian Kjellvander. Ska bli trevligt. Barnen kanske ville med oxå....=) Dom tycker det är skoj att hänga med och lyssna på musik i parken =)

Häromdagen stod min svärfar i kö för att köpa biljett till matchen mellan Mff-Milan i aug. Han skulle köpa till sig själv, en kompis och Kenny. Jag tyckte det var dyrt så jag har inte frågat efter det. Men det visade sig att den här kompisen inte skulle ha den, så jag fick den =) Kan inte fatta att han stod så många timmar i kö för det....haha! Där var typ kaos därborta hörde jag. Folk e helt galna haha!

Nu kollar jag på Lotta på Liseberg.....=) Är sugen på att baka nåt, om jag orkar haha! Får se om det blir bak eller slapp i soffan.

Nä, nu orkar jag inte skriva mer....
Kram kram

25 juni 2011

Midsommarafton/midsommardagen!

Jaha...vart ska jag börja!?

Igår skulle vi som sagt åka till marknaden och kolla....vi var där snabbt en tur igår. Gick nog igenom stället på en kvart. Var inte alls nåt spec....bara massa skit! Det ända vi kom hem med var körsbär och tofflor till Tindra. Jag köpte ingenting där...
Därefter blev det hemåt igen. Skulle fixa inför kvällen =) Vi gjorde en välkomstdrink som bestod av vitt vin, flädersaft, lime och sprite. Och en jordgubbe i glaset =) Den var jättegod. =) Den hette faktiskt midsommardrink. Hihi!
Janne kom först...han kom redan vid fyratiden! Sen kom mamma vid fem, sen droppa dom andra in vid halv sex tiden. Alla fick den goda drinken när dom kom. Sen blev det mat....mycket gott! Mamma hade gjort sina superdupergoda köttbullar. =) Vi hade lite plockmat...det vanliga liksom! =) Sen jordgubbar med grädde/glass. Mycket gott. Vi klämde 3 liter gubbar hihi! Kvällen gick på och vi hade jättetrevligt. Mamma och pappa gick först...sen typ en timme efter gick Janne. Han gick vid 23-snåret. Herrskapet Cronholm gick inte förrän efter 02-tiden haha!
Vi spelade monopol i Ipaden hihi...
En väldigt lyckad kväll! =)

Idag vaknade vi strax innan 10. Gick upp och åt frukost på balkongen. Sen vid 11.30 gick vi hem till Petra på kaffe. Barnen lekte och kollade på tv =)
Vid kvart över ett gick jag och Tindra ner och mötte Kenny, sen bar det av mot Folkets Park för att se SjörövarMange och Katta Pirat. Dom skulle ha en lite show med fri entré =) Vi kollade först på jättesköldpaddorna och en liten känguru =) Jättesöt var den! Sen tog vi plats utanför Moriskans utescen. Kl 14 satte dom igång och spela och sjöng. Tindra tyckte det var jätteskoj =) Dom e himla roliga. Där var såååå mycket barn. =) Tindra fick ett vykort med autograf på hihi
När det var slut gick vi hem till Janne och hälsade på. Blev att vi käkade pizza där med honom. Sen kaffe och kaka på det....Janne spelade spel med Tindra och hade skoj! Var en jättemysig dag hos Janne =) Gick hem vid 18-tiden.
Nu är vi hemma och bara tar det lugnt...så skönt så!

Ikväll blir det film och mys i soffan!
Kram kram

24 juni 2011

Midsommarafton!

Ja...då var det midsommarafton! Känns inte riktigt som det än, men det gör det nog ikväll hihi! Vädret är ju inte sommarvarmt precis =/ Men vi ska ha lika skoj ändå!

Imorse var vi iväg och handlade bullar på Amarant...sen vidare till malmborgs Erikslust för att handla det sista till ikväll. Sen hem och käkade frukost. Sen gjorde vi vid oss och körde till mobilia, skulle ha tag i en duk. =) Och det hittade vi på Hemtex =) Nu är vi hemma igen och käkar lite. Sen ska vi köra ut till Sibbarp och kolla läget på marknade snabbt.

Ikväll kommer syrran, Bastian, mamma, pappa och svärfar hit och äter mat =) Ska bli skoj!


Igår *torsdag* var jag i pildammsparken på allsångskväll =) Jag var där med mamma, syrran och Fredrik. Fredrik var så söt och ringde på jobbet, frågade om han kunde få mat av mig/oss....såklart att han fick det. Jag hade gjort kycklingsallad och hade med mig. Mamma hade vin och jordgubbar och goda mandlar =) Lotta hade med sig goda kladdmuffins. Jag och mamma köpte kaffe där. =) Var en jättetrevlig kväll med dom =)
Nästa vecka ska vi på det igen =)

Skriver mer lite senare =)

19 juni 2011

Lite om helgen...

I fredags var det ju skolavslutning som sagt....vilket var jättefint =) Men väldigt sorgligt!

På eftermiddagen var jag, Markus och Tindra hos Petra på kaffe. Barnen spelade och hade sig =) Vi käkade bullar och hade trevligt =)
På kvällen skulle Kenny iväg med sina kollegor. Jag och barnen gjorde fläskpannkaka och åt. Mycket gott =)
Senare blev det en film...Jag och barnen tittade på Surf´s up och åt ostkrokar och choklad hihi!

På lördagen kom Petra på kaffe, satt på balkongen och snackade. Lite senare blev Markus hämtad för han skulle på gårdsfest hos sin farmor. Han cyklade vid halv två. Då cyklade vi till coop och handlade hem lite =)
Väl hemma satte jag igång och bakade skurna chokladkakor =)) Blev mycket goda!

På kvällen blev det köttbullar, nypotatis, brunsås och hemmagjorda ättiksgurkor =) Mums!
Sen blev det lite godis/ostkrokar oxå. Var en sväng hos Petra på kaffe oxå hihi
Markus kom hem vid halv tio, då la han sig i ett bad. Sen gick han in och kollade tv, men somnade ganska fort. Trött efter gårdsfesten hihi.
Jag och Kenny låg i soffan. Vi började titta på en film som hette Hata Göteborg. Jag såg klart den men Kenny somnade haha! Den var bra den filmen.

Idag *söndag* Händer inte allt för mycket. Har käkat frukost, sitter just nu på balkongen och njuter bara. Underbart!

Ha en bra dag! Kram

Har ju glömt....

....att berätta vad jag fick när jag fyllde år!

Min födelsedag var helt fantastisk....började morgonen med att Tindra kom in med en cupcake med ett tänt ljus i =) Kenny gavmig ett kort, Markus kom in och sa grattis och fick en kram =) Sen fick jag först ett jättepaket, där var en cremevit kitchen aid =) Gissa om jag blev glad =) Sen kom det minsann 2 stora paket till, det var en glas-skål och en icecream-maker till kitchen aid =)
Jag blev helt paff när jag öppnade dessa paketen.....=) Tack så mycket älskling! Lab jo =)

Sen jobbade jag till kl 16 den dagen, hämtade hem Tindra och cyklade hem. När jag kom hem fick jag ett kuvert av Markus där han hade skrivit gulligt till mig och lagt en 20-lapp i =) *gulligt* Sen hade han gjort en skylt till dörren och skrivit fint oxå.

Lite senare kom Lotta hit. Fick en paket som var från Bastian, Lotta, mamma och pappa. Det var en Rosendahlkaffetermos =) Älskar den....Sen fick jag ett litet paket av Fifi och Dolly =) Det var en jordgubbsdelare =) Tack för fina presenter! Fick även en stor orkidé =) Min favoritkrukblomma.
Sen kom även Petra och co =) Av dom fick jag armband, nagellack, ljus och en orkidé =) Var jättefint =) Sen kom min kära moster oxå hit =) Fick en jättefin blomma av henne och Tommy.
Till sist kom mamma och pappa oxå hit. Jag hade gjort kladdmuffins med grädde och jordgubbar på =) Blev mycket gott!
Hade ju inte bjudit till något kalas...för det ville jag inte ha! Men dom ville komma hit och gratta mig =) Vilket jag uppskattar väldigt mycket!
Av farmor och farfar fick jag pengar, fick dom när vi var och grattade farfar på hans födelsedag. =) Alla dessa underbara människor ringde och grattade mig på min dag oxå =)
Blev grattade på jobbet oxå...fick ett gott choklad av en kollega, lite smycke av en annan =)
Hade en jättelyckad dag med andra ord.

Kram kram

17 juni 2011

Skolavslutning!

Då var man ledig idag för att kunna gå på skolavslutning =) Lite sorgligt, för det är sista avslutningen på Kulladal =/

Vaknade vid 07.00 när mamma ringde och väckte mig haha...hon skulle berätta en sak =) Sen kunde jag inte sova efter det. Så jag gick upp och duscha =)
Nu sitter Markus, jag och Tindra och äter frukost på balkongen =) Sen ska vi göra vid oss och bege oss till Kulladalskolan.

Senare idag blir det en tur till coop och handla mat....blir bara jag, Markus och Tindra som äter middag ikväll hemma. Kenny ska ut och äta med en massa från jobbet, dom blir bjudna av nån. Dom skulle på Lilla Torg =) Där är sååå mysigt att sitta på uteserveringen =)

Sen ikväll blir det mys och soffan =)

Nu ska jag göra vid mig...Kram kram

12 juni 2011

Grattis Farfar 92 år =)

Idag fyller farfar år....92 år! *grattis*

Imorse körde jag och Kenny iväg till Amarant och handlade bullar. Sen hem och åt frukost allihopa på balkongen. Mycket gott! Älskar deras bullar. =) Efter frukosten cyklade jag bara bort på mobilia snabbt och bytade ett klädesplagg sen hem igen.
Petra och co skulle ut och sitta i gräset, hon undrade om vi ville hålla dom sällskap, visst gjorde vi det. =) Drack litta kaffe och snackade när barnen spelade boll.

Vid 13-tiden gick vi upp och gjorde vid oss för cykelfärd till farfar. Skulle fira honom lite. =) Vi åt en massa goda kakor som alltid där =) Sen blev det jordgubbar med grädde oxå. Det tillhör liksom på farfars födelsedag. Det har alltid funnits med så länge jag kan minnas =) Måste ju hålla vid traditionerna =) Vi var där från 14-18 ungefär. En mycket trevlig eftermiddag där.
På vägen hem lämnade jag av Fredrik hos Jimmy & Angelica, hämtade Markus med mig hem =)

Nu är det bara en vecka kvar i skolan....på fredag är det dax för skolavslutning. Tiden går minsann fort. Markus sista avslutning på Kulladal. =/ Känns lite tungt och ledsamt! Har tagit semester för att kunna vara med på den =) Har tagit Tindra ledig oxå, så hon kan följa med =)

Fick mina fina Nils Johan-tårtgafflar för nån dag sen. Dom var riktigt fina. =) Hoppas kunna hitta fler, mitt mål är ju att ha 12 st. Har lagt bud på 2 andra saker....=) *hoppas*
Samlar på Nils Johan *Amsterdam* Skoj att ha när man ska duka fint =)

Imorrn är det jobb som vanligt igen...börjar tidigt =/ Sen hämta Tindra, sen iväg till stan och fixa lite. Letar efter en speciell sak som jag vet att jag såg förra året nånstans, men kan inte hitta det nu =/ Men imorrn ska jag upp och kolla läget =)

Nu ska jag käka upp mina jordgubbar sen hoppa i säng. =)

Kram kram

11 juni 2011

Jaha, då var det kväller haha =)
Har varit nere och handlat kycklingkebab med Fredrik, han var sugen på det idag =) Gott!
Har suttit på balkongen nu på eftermiddagen, lite i solstolen =)

Nu är Kenny iväg och handlar lite på coop....bla vattenmelon =) Mumsigt! Senare ikväll ska vi nog hem till Lotta och Bastian på en kopp cappuccino =) Fredrik ville dock inte med =/ Men vi ska inte vara borta så länge.
Imorrn ska vi hem och gratta farfar =) Inget kalas, det orkar dom inte nu vilket är förståligt. Så vi ska bara dit och säga hej. Fredrik ville med iallafall =)

Nä, nu ska jag hänga upp tvätten =)

Adjööööken!

En runda i stan =)

Idag var vi lite sega på morgonen hihi...Gick inte upp förrän vid tiotiden. Käkade frukost och tog det lugnt. Strax efter 11 cyklade vi till stan. Fredrik ville inte med, han skulle ut och cykla sina rundor. Han fick lite pengar med sig om han ville handla en glass eller nåt. =)

Vi gick in i en massa affärer och kollade. Köpte en tröja till Fredrik på H&M, som han blev glad för =) Köpte nagellack till mig själv...älskar att ha en massa färger! Roligt nu till sommaren. Sen gick vi in och åt en hamburgare för vi blev hungriga. Vi var även på Te & Kaffehuset och köpte bönor. Blev Isola från Johan & Nyström..det är sååå gott! =)
Blev även en snabb tur till mobilia. Kollade läget lite där oxå hihi. Sen köpte jag jordgubbar från jordgubben utanför mobilia med mig hem. Det är sjukt gott med gubbar =)

Nu sitter jag på balkongen och tar det lugnt bara...funderar på om man skulle gå ut och sätta sig i gräset lite eller om jag ska stanna på balkongen och sätta mig i en solstol =)

Sen får man ju snart tänka på middag oxå. Men en kaffe först =)

Kram kram

09 juni 2011

Snart helg igen =)

Börjar lite om gårdagen!
Igår hade jag tagit semester från jobbet för att kunna följa med på Markus klassresa till Köpenhamn *Tivoli* =) Samlades på skolgården kl 11.45 för att sedan ta bussen till stationen. Var några andra mammor som oxå följde med plus läraren =) Landade i Kph vid 12.30, gick direkt in på Tivoli. Jag köpte åkband så jag oxå kunde åka =) Älskar att åka karuseller....åker i princip allt =) Barnen var indelade i lite grupper så ingen skulle behöva gå ensam, vilket jag tyckte var bra. Jag gick med Markus grupp först...han ville själv att jag skulle gå med honom =) Vi började med Berg och dalbanan...är sååååå sjukt skoj att åka karuseller! Vi åkte jättemycket alihopa. Gick även med en av mammorna, jättetrevlig är hon och rolig framförallt. Hon åkte oxå. Läraren åkte oxå med oss =)
Kl 15.00 hade vi samling och bara skulle checka av så att alla var där....sen blev det 3 kamp för barnen vilket var skoj =) Markus vann en liten nalle och en elefant =) Sen gick vi och käkade. Jag åt en hamburgermeny och markus en fransk hotdogmeny med cocio. Var mycket gott!
Sen blev det lite mer åk. Markus spelade mycket, sån där klo som ska ta upp grejer men tyvärr ingen vinst. Vet inte hur många 20 kr han spela upp haha =)
Kl 19.30 var det dax för samling igen. Sen var det nämligen dax för hemfärd. Barnen var ganska trötta tror jag...även vi vuxna hihi =)
Tåget stannade på Hyllie station där alla blev hämtade. Jag och Markus promenerade hem, tar ju knappt 10 min att gå hem. Nära och bra. Men vi gick dock hem i regn =/
En mycket lyckad och jätterolig dag med klassen har det varit =)

Idag *torsdag* har det bara varit jobb, sen hämta Tindra på dagis och hem. Cyklade och handlade på coop sen hem och lagade mat. Fredrik fick sina efterlängtade färskpotatis hihi Till det hade vi schnitzel, gele och gurka Mums!
Nu ska jag snart hoppa i duschen sen slappa i soffan =)

Kram kram

06 juni 2011

En dag i Skummeslövsstrand och Båstad =)

Vi steg upp kl 8.30 idag och gjorde vid oss, jag och Kenny. Tindra sov och Fredrik låg vaken i sängen. Jag och Kenny körde och handlade bullar på Amarant idag igen...har fått smak på det =) Sen inom coop och handlade mjölk och lite annat. Tindra var vaken när vi kom hem, hon låg och tittade på barnprogram i sovrummet. Vi hjälptes åt att duka upp frukosten ute på balkongen....riktigt mysigt! =) Sen var det bara till att köra iväg. Vi körde mot Skummeslövsstrand. Vi skulle titta på ett sommarstugområde där. =) Där var sååå mysigt =) Kollade även ett annat ställe däromkring oxå. Sen körde vi vidare mot Båstad och fam Cronholm. Lotta och Bastian var där. Även Christer, Christina, Gabriel och Anna =) Vi bestämde oss för att gå iväg och äta glass. Landade på Den Danska Glassbaren. Ååååhhh vilken god glass jag åt. Den hette Cup Marianne och bestod av mjukglass, mintsås, grädde och en mariannekaramell. Fick den i ett högt glas med sked och sugrör, och ett litet kex överst. =) Fredrik åt en som hette Eskimokyss och bestod av mjukglass, maränger, grädde och jordgubbssås. Tindra åt vanlig kulglass. Kenny åt likadan som jag. =) Var jättemysigt att sitta ute och äta. Sen gick vi vidare mot torget...vi var hungriga hihi! Så det blev korv med mos till mig, Fransk Hotdog till Fredrik och Hamburgare till Kenny. Tindra hade ätit lite tidigare. Så vi satt ute och åt det oxå.
Sen promenixa vi vidare mot Tennisstadion och tittade....är så mysigt i Båstad. =) lääängtar till semestern. Hoppas på att åka dit då =)
När vi kom tillbaka till lgh så blev det vars en cappe som Bastian gjorde till oss. Satt ute i gräset och drack det. Tindra lekte och hade skoj. Fredrik hade oxå en mysig dag med oss....han hade ju aldrig varit i Båstad. Så det var skoj att han följde med. =) Inga var där ju....Tindra tycker så mycket om henne. Hon är sååå söt den lille vovven.
Tiden gick och det var dax att köra hemåt, tyvärr =/ Körde strax efter 17...hem och badade Tindra. Hon käkade lite oxå. Kenny cyklade och handla mat. När han kom hem la vi Tindra. Sen grillade vi chorizo på balkongen. Hade potatissallad och grönsaker till det. Fredrik, jag och Kenny satt på balkongen och käkade maten. Fredrik åt som bara den...han gillade potatissallad skarpt =)

Nu är jag oxå nyduschad....ska strax äta lite jordgubbar med grädde. Sen blir det lite mys innan läggdax.
Har haft en helt underbar dag med familjen! Tack för idag alla som var med =)

Kram kram

05 juni 2011

Folkfesten!

Lördag-söndag har vi varit nere i Slottsparken/Kungsparken och haft picknick...=) Där var en musikscen med trevlig musik. Folkfesten =)
Lördagen började med att vi körde iväg och handlade bullar på Amarant =) Sen hem och åt frukost. Sen packade vi picknickväskan och cyklade in mot parken. Mötte upp Janne vid stadsbiblioteket.John kom oxå dit en sväng =) Sen slog vi oss ner på gräset och hade en jättetrevlig eftermiddag =) Därefter hämtade vi upp Fredrik hos mamma och pappa för att sen cykla hem och käka mat. Markus kom hem från Genarp vid 20.00 tiden. Han var helt slut, la sig i soffan och kollade film resten av kvällen hihi
Blev en lugn och mysig kväll.

Idag *söndag* gjorde vi en repris haha =) Köpte bullar på Amarant, sen hem och käkade frukost på balkongen hela familjen...*mysigt* Sen gick vi hem till Petra och Dennis på en kopp kaffe. Snackade litta =) Vid 14-tiden cyklade vi ner mot Slottsparken och satte oss igen. Vi hade med oss sallad och lite melon. Supergott. Janne och John kom oxå dit. Janne hade kaffe och kaka med sig =) Mums! Stannade några timmar innan det var dax att cykla hem. Markus skulle till sin pappa idag =/ Men träffar honom snart igen. På onsdag när vi ska till Tivoli med hans klass =) Ska bli skojigt!
Nu ikväll har Fredrik och Kenny städat lite....hjälpts åt med dammsugning och moppat golven. Redig pojke =)
Har precis kollat klart Big Brother-finalen och helt rätt som vann! =) Synd att det är slut, har varit så skoj att följa dessa i huset =)

Nä, nu lite jordgubbar med grädde =)

03 juni 2011

Två underbara lediga dagar!

Tänkte berätta lite om gårdagen först...

På förmiddagen åkte Markus iväg till Genarp. Vi gick iväg och handlade present till Yupha =) Blev en glasskål från Rosendahl..jättefin! Blev en tur inom Janne oxå...Tindra käkade lite därinne. Vi satt och snackade lite bara. =)
Vid 14-tiden bar det av hemåt och hämtade några grejer, sen iväg till stan igen för att möta upp Yupha. Träffades utanför La Empanada, tänkte äta där men där var tyvärr stängt =/ Vidare till Gustav Adolfs Torg där vi åt på en uteservering. Åt fläskfilé med pommes och sås =) Mumsigt! Yupha bjöd på middagen, som lite födelsedagspresent till Kenny =) Sen efteråt blev det glass! Satt nån timme och snackade och hade trevligt med svärmor. Idag åker hon till Thailand med Kenny ena syster och ena bror, och systerdotter! *vill oxå* Önskar dom en trevlig resa =)

Nu till dagens utflykt =)

Gick upp vid åttatiden och gjorde vid oss litegrann. Kenny körde iväg till Amarant och handlade goda bullar. Vi satte oss på balkongen och käkade frukost =) Sen bar det av mot Centralen för att ta tåget till Ystad. Det var jag, Kenny, Tindra, Fredrik och mamma som åkte iväg. Tog väl 45 min in till Ystad. Det första vi gjorde var att fika på Fridolfs Konditori, där Wallander har haft inspelningar =) Vi åt vars en Wallanderbakelse och drack cappuccino. Tindra och Fredrik drack läsk =) Sen n gick vi in mot stan och bara gick och tittade överallt. Där är så mysigt att gå och titta bara. Kollade lite på torget....efter nån timme i Ystad bestämde vi oss för att ta bussen in till Simrishamn, Fredrik ville dit =) Så vi åkte bussen dit, tog 1 timme med bussen. Vilken värme där var på bussen =/ ingen AC alls =/ Men det ick bra ändå! =) När vi var framme gick vi och letade efter nåt ställe att käka på. Vi hittade ett mysigt ställe där jag, mamma och Kenny åt nån ciabatta med kyckling/bacon. Det var supergott! Därefter gick vi ner till hamnen så Tindra och Fredrik kunde käka. Fredrik åt en kebab och Tindra en korv med bröd. Vi satt ända nere i hamnen, såååå vackert! Jag skulle lätt kunna bo i Ystad eller Simrishamn. Älskar alla gamla hus och mysiga gator =) Sen var kl 15.30 och dax att bege sig mot stationen igen. Tåget gick 15.48 hem mot Malmö...vi var lite småtrötta på resan hem. Var hemma i Malmö vid 17.20.
Har haft en jättemysig dag med mina nära och kära.
Tack söta Mamma för en trevlig dag =) Var jättemysigt!

När vi kom hem var det dax att tänka på middag osv....vi bestämde att jag skulle cykla och handla medans Kenny gick ut och cyklade med Tindra. Hon är superduktig på att cykla själv nu. Hon behöver bara träna att starta och bromsa själv nu =)
Idag blev det nachos med gurka och tomat. =) Det var supergott....nu har vi precis ätit svenska goda jordgubbar med grädde. =) Finns inget godare än Svenska jordgubbar =)

Nu kallar snart duschen =)
Kram kram

29 maj 2011

Grattis

Idag var söndagen här då....Idag fyller min kära kusin år, Grattis Petra =)
Idag är det ju även Mors dag, Grattis söta lilla mamma =)

Var borta en sväng på mobilia och skulle köpa present till Petra....hittade det vi skulle iallafall. Sen var Kenny inne på MQ och köpte sig en ny jacka =) Som han tittat på läääänge! Blev en Fred Perry, skitsnygg! Sen var han inne på elgiganten och bytte in en gaspatron till vår Sodastream =)
När vi kom hem käkade vi lite rester från gårdagen. Ska hem till Petra lite senare i eftermiddag och gratulera henne =)

Har precis satt igång en maskin tvätt...är inte mycket tvätt kvar i korgen nu! Skönt att det börjar försvinna =)
Nä får väl göra lite kaffe =)

Kram kram

27 maj 2011

Snart så....

....bär det av mot Lilla Torg. Ska träffa några arbetskollegor =) Ska bli skoj! Hoppas vädret håller sig någorlunda så man inte blir våt på cykelturen dit hihi!

Kenny och Tindra körde precis iväg mot Sturup för att hämta ett paket som kommit....till Kenny såklart haha!
Köpte hem lite godis och annat gott till ikväll. Måste ju ha lite sånt när man kollar på tv =) Får se hur länge man blir borta ikväll. Vill vara pigg imorrn iallafall, ska ränna i stan då =)

Nä, nu ska jag cykla! Adjök!

Äntligen fredag =)

Mmmmm, då var fredagen kommen =) Veckan har gått fort tycker jag, har varit hemma med Tindra hela veckan. =/ Vilket skit med denna hostan =( Hoppas det går över snart. Min är oxå kvar, vill inte försvinna riktigt.

Har haft lite besök i veckan haha...Markus och Fredrik har varit här några dagar efter skolan och hämtat saker =) alltid trevligt! Syrran kom och hälsade på en dag. =)
Annars har det liksom inte hänt så mycket denna veckan.

Idag tänkte jag cykla bort till coop och handla lite gott till kvällen. =) Tanken var ju oxå att jag skulle gå ut med några arbetskamrater på Lilla Torg ikväll, får se om jag orkar. hihi!
Imorrn *lördag* ska vi nog upp till stan och handla present till Petra som fyller år på söndag =) Har en liten idé om vad jag ska köpa men vi får se =) Sen är jag sugen på att äta frukost ute lördag eller söndag. Det är så gott och trevligt att göra det ibland. Sist vi gjorde det var vi på Systrar & Bröder....var sjukt gott =) Då var vi iväg med Lotta och Bastian och käkade.

Just nu sitter jag och äter lite mackor och dricker oboy, som är väldigt gott! Tindra har ätit yoghurt till frukost.
Tänkte att jag skulle ta undan lite tvätt oxå och tvätta en maskin till...likabra!
Ser nu att det börjar regna, och vi som skulle cykla till coop. Då får vi vänta en stund till. Och det kommer inte lite heller. =/

Nä, nu ska jag in och duscha tänkte jag. Hej svejs!

25 maj 2011

Mycket att se fram emot =)

....visst har jag mycket att se fram emot nu =) Fick precis reda på att jag fick ledigt den 3/6 oxå *klämdagen* =) Blev sååå glad! Sen har jag ledigt den 8/6 oxå, då ska jag följa med på Markus klassresa till Kph *Tivoli* det ska bli skoj. Sen är jag ledig den 17/6 oxå, på skolavslutningen =)

Är hemma med Tindra fortfarande =/ Vilken natt hon har haft....inte många timmars sömn! Hon hostar sååå mycket. Och jag likaså =( Köpte hostdämpande till henne igår, så får vi se om det hjälper. Jag tar av samma som Kenny hade, en aning starkare.
Nu ligger Tindra och tittar på tv och jag satte mig här och skulle fixa en grej =) Snart ska jag nog äta lite frukost kanske. Tindra äter lite risifrutti, hon har ingen direkt aptit nu =/

Måste ju bara kräka av mig om matchen igår....Vilken stor besvikelse och bitterhet för Malmö och alla runtomkring. =/ Förstår inte varför sånna människor överhuvudtaget går dit....inte för fotbollens skull iallafall =(

Nä, ett glas oboý och en macka till det blir det nu =)

22 maj 2011

Sweden International Tatto 2011

Då får man väl försöka blogga lite hihi..var ju ett tag sen!

Börjar med fredagen...Slutade tidigt i fredags, cyklade och hämtade Tindra sen hem. La mig direkt när jag kom hem. Kände mig hängig och febrig. Sov lite =) Sen var Markus och Tindra så gulliga att dom fixade mackor till mig. =) Sov nog igenom fredagen tyvärr. Har oxå fått en sån hemsk hosta =/
På lördagen när jag vaknade kände jag mig likadan tyvärr, men tog en ipren och piggnade till. Cyklade med Markus bort till sin pappa, dom skulle iväg med Markus kompis mfl. Sen cykalde jag, Kenny och Tindra vidare mot Lotta och Bastian. Där skulle Kenny borra och fixa lite med det elektriska till dom. När grabbarna fixade det cyklade vi andra upp till stan. Började på Möllan, *Kaffebar* och drack en jättegod cappe =) Tindra åt en glass. Sen vidare mot Gustav Adolfs Torg där vi parkerade cyklarna. Sen blev det Gina Tricot, jag köpte vita halva leggings. Sen blev det in på Peter Beier. Lotta skuklle handla choklad. Vi fick smakprov därinne, underbart gooood vit choklad. Man får alltid smaka när man handlar där =) Sen bar det av hemåt till Lotta igen. Där blev det presskaffe, hembakade muffins och vaniljknutor...såååå gott =)
Vid halv fyra cyklade vi hem och gjorde vid oss för att senare ta oss till Janne. Han skulle passa Tindra när vi var på Sweden International Tattoo =) Blev Mc Donalds till mat hos Janne. Sen tog vi citytunneln till Hyllie och mötte upp mamma och pappa. Sen började det...vilket var helt fantastiskt. Sååå pampigt med alla dessa orkestrar. Är väldigt glad att vi gick dit med mamma och pappa. Så tack så jättemycket för en mycket trevlig kväll söta mamma och pappa =) Det gör vi om 2013 eller hur mamma? hihi! Det varade från 19.30-22.45, en lång kväll som tyvärr gick fort. Hämtade Tindra efter föreställningen. Var hemma strax innan 00.00 =)
Blev sängen direkt för Tindra. Vi kollade lite tv innan vi släckte.

Idag söndag gick vi upp vid 9-tiden. Tog en dusch och gjorde vid oss lite. Kl 10 kom mormor och morfar på lite fika. Vi satt på balkongen och fikade Var riktigt trevligt att träffa dom. =) Kenny hade varit iväg och köpt nybakade bullar och jag hade köpt gott pålägg dagen innan =)
Mormor lekte ju lite med Tindra oxå hihi...spelade spel i hennes rum. Morfar och Kenny satt och snackade bilar och fotboll =) Och lite annat! Dom cyklade h em vid 12-tiden. Sen la vi oss i soffan ett slag. Tindra kollade tv, jag och Kenny somnade till. Känner mig fortfarande lite hängig och mycket hostig =/ Orkar inte med hostan! Bläää =/

Nu är Kenny och Tindra iväg och handlar på coop...ser och hör att det åskar nu, hoppas dom hinner hem innan regnet kommer. =)

Nu ska jag lägga mig lite och titta på tv....


En bild från gårdagen!

14 maj 2011

Farmor 92 år!

Jaha, då var det lördag minsann. Fredrik cyklade hem till Lotta vid halvtio och skulle äta frukost där, sen hjälpa till med städ/flytt =) Han tycker det är skoj =) Lite senare i eftermiddag blir det en tur till farmor som fyller år idag *92 år* GRATTIS!

Nu har vi precis haft kaffebesök =) Petra var här en sväng, vi satt på balkongen och drack en kopp och snackade litta =)
Nu hamnade jag här haha....ska snart hänga upp tvätt och sätta igång en maskin till. Så skönt att få undan lite sånt när man kan och har ork.

Annars händer inte så mycket idag faktiskt, och det e ganska skönt det! Inget inplanerat idag, bara ta det som det kommer.

Jag skriver lite senare ikväll om dagen =)

12 maj 2011

Hänt i veckan!

Ja, då har veckan snart nått sitt slut....äntligen!!!
Vilken tuff vecka det varit på jobbet....inskolningar med mera! Ojojoj vad man är slut i knoppen!
Ser fredagskvällen framför mig....kommer definitivt somna tidigt haha!

Vad har annars hänt i veckan då....jo, det vanliga haha!

Idag körde min söta pappa mig till Net on Net...Fredrik var oxå med oss =) Tack söta pappa =)Kenny har fått punktering på sin bil, ett däck =( Men det får han fixa när han är helt frisk igen! han har varit hemma i snart 2 hela veckor =/ Men han är dock piggare iallafall =)
Är världens lyckligaste känner jag verkligen....kan inte hitta en bättre man =) Och har världens underbaraste barn =) har varit en toppenvecka med min älskade Kenny och barnen =)

Vi käkade lasagne när jag och Fredrik kom hem...mycket gott! Sen blir det nooog lite goda smultronkex =) Mums! Först en dusch sen soffan! Sen givetvis BB =)

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen =)

Kram kram

07 maj 2011

Underbara helg =)

Denna helgen har varit efterlängtad....är en behövlig helg! Har varit sååå trött hela veckan =/
Igår *fredag* blev det bara slapp hemma med familjen. Vi lagade kassler på risbädd. Gjorde tomatskivor med rödlök, olivolja och vinäger, sallad med den goda *dressingen* och gurka =) Jag och alla 3 barnen satt på balkongen och åt och hade mysigt. Kenny låg i sängen och halvsov. Han är sjuk, har varit ända sedan i söndags =/ Tycker så synd om min älskling.
Senare på kvällen blev det bara soffan och tv =)

Idag *lördag* vaknade jag vid nio-tiden. Snackade lite med Petra, och bestämde att vi skulle dricka en kopp kaffe. =) Kenny var iväg på Vårdcentralen idag och fick penicillin...hoppas hoppas det hjälper =) Älskar min Kenny!
Markus var iväg med sitt lag och spelade bowling sen iväg till en kompis =) Fredrik cyklade hem till mamma och pappa, dom skulle hem till Lotta sen och hälsa på. Sen skulle han sova hos mamma och pappa, som dom bestämt sedan en tid tillbaka. =)
Senare cyklade jag till mobilia/malmborgs och handlade lite. Idag käkade vi goda äggmackor =) mmm vad gott!
Var ute med Tindra innan oxå, så hon kom ut lite =) Vi var på lekplats, sen sparkade hon lite med sparkcykel. Hon älskar att vara ute!

Nu kollar vi på *Kvällen är din* Ett jättebra program. Senare ska vi se Snabba Cash...som Kenny spelade in.
Imorrn är det dax för kalas på eftermiddagen. Julia ska ha kalas =) Senare är det ju match, Mff spelar borta...Heja Di Blåe!

Nä, nu ska jag göra nåt annat hihi!
Kram kram

01 maj 2011

Helgen!

Fredagen gjorde vi inget spec mer än att handla lite och käka tacos =) Och hade fredagsmyyyys =) Älskar fredagar!

Lördagen började med att jag och Tindra cyklade iväg på morgonen, hon skulle äntligen klippas =) Och fint blev det...var hos min frisör =) På hemvägen stannade vi till och tittade på några söta ponnyhästar utanför mobilia. Där var tydligen en cirkus i stan. Sen inom malmborgs och handlade lite till kvällen =) Vid 15-tiden kom fam Möller till oss. Var riktigt trevligt att träffa dom. Var längesen! Syrran och Bastian, mamma, pappa och Janne kom oxå och uppvaktade Kenny.

Kenny ville inte ha *kalas* så det blev bara spontant =) Behöver ju inte alltid vara kalas och ståhej. Vi hade jättetrevligt! På kvällen gick vi alla bort till Pildammsparken för att se den magiska ljud/ljusshowen och Majbålet. Det var riktigt bra alltihopa. Såå mysigt att se =) Var hemma igen vid 23-tiden. Då la vi oss i soffan och mös bara =)

Tindra hade ont i örat igårkväll...somnade ändå gott! Hoppas inte det blir nåt av det. =/


Imorse *söndag* kände Kenny sig inte bra =/ Ont i hela kroppen och sådär svidig i ögonen =/ Hoppas min älskling snart mår bättre. Tycker inte om att se dom jag älskar vara sjuka !

Hade planerat att cykla och handla senare och sen inom till mamma =) Hoppas inte det blir allt för dåligt väder =/ Det ser ut som om det skulle börja regna när som helst. =/


Nu ska vi käka lite....






Kram kram

23 april 2011

Några timmar i soooolen =)

Igår *långfredag* körde vi upp till Janne. Skulle lämna av lite grejer till Janne som skulle stå i hans källare =) Sen blev det en tur in på Subway för frukost oxå hihi! Drack en kopp cappuccino på Lilla Kafferosteriet =) Var mycket gott! Var inne hos Janne en stund oxå...alltid trevligt ju!

När vi kom hem gjorde vi kaffe och gick ut och satte oss på gräset på en filt med Petra och Dennis. Jag, Kenny och Tindra. Markus är hos sin mormor & morfar =) Vi satt där ute några timmar i solen och snackade. Tindra sparkade lite boll och lekte.

Sen gick vi upp och plockade undan lite tvätt...Kenny körde iväg och fixade en grej. Vi åt även lite rester från gårdagen.
Lite senare på kvällen gick vi alla till Petra och Dennis på en kopp kaffe. =) Satt och hade trevligt!
När vi kom hem blev det bara slapp/mys i soffan =) En underbar ledig dag =) Tack ni som förgyllde den...=)

Idag *påskafton* ska vi antagligen vara ute i detta underbara väder. Det får man ta vara på minsann haha =) Ikväll blir det påskmiddag hos mamma & pappa. =)

Ut och njuuuuut i solen! För det ska jag/vi göra! Kramar

21 april 2011

Lååååångledig =)

Såååå underbart med helg, och långledigt!

Idag slutade jag kring 15.30. Kenny hämtade Tindra redan innan kl 15 idag. Dom slutade tidigare =) Jag cyklade direkt och fixade det jag skulle, sen mötte jag upp Markus på mobilia. Han skulle kolla efter skor, och vi hittade snygga på Inter Sport =) Sen handlade vi lite godis och chips på malmborgs =)

Sen blev det minsann pizza från Lamare =) Gott som alltid! Åt en Italia Spec...mums! Sen körde Kenny iväg hem till fam. Cronholm. Han, Bastian och Leo skulle jamma i källaren hemma hos dom =)
Petra var precis här på kaffe....Tindra har somnat i soffan, Markus är hos sin mormor och morfar. Här sitter jag alldeles själv =/ haha! Frossar i godis/chips =)

Imorrn blir det till att gå ut i soooolen och sitta. Ta kaffe med sig och bara njuuuuta =)

Ses och hörs imorrn! Kramar

17 april 2011

Suttit ute i solen!

Vilket underbart väder idag...solen e framme! =) Gick ut på gården och satte mig medans Tindra lekte. Fredrik var ute och cyklade lite =) Sen kom han oxå bort till lekplatsen. Petra och Julia kom förbi, hon hade kaffe och kex med sig! =) Det var skönt att sitta ute... Har precis fikat lite på balkongen. Snart är det dax att bege sig till coop sen till mamma & pappa. Vi ska käka middag där idag. Det bjuds på Mannerströms köttbullar, potatis, sås och morötter i ugn =) Ska bli supergott *Mums* Ikväll kommer även Markus hem till oss...och Fredrik ska till sin pappa imorrn! Veckorna går minsann undan. Fredrik har redan varit här 2 veckor nu. Älskar mina barn otrooooligt mycket! Vad skulle man gjort utan dom!? Och älskar min söta, underbara Kenny över allt annat. Underbara KÄRLEK =) Nä, nu ska jag hänga upp min tvätt innan vi cyklar iväg! Ha en trevlig dag/kväll därute =) Kram kram

Magiskt!

Då närmar sig helgen tyvärr sitt slut =/ Men det har varit en bra helg =) Hämtade hem Tindra efter jobb i fredags, sen hem och gjorde vid mig. Skulle möta Lotta och Bastian vid Mazetti. Vi gick till Ciao och åt gooood mat. Jag åt en pizza med parmaskinka, mozarella, ruccola och parmesan =) Supergod! En coca cola till det. Sen gick vi vidare till Inkonst där vi skulle lyssna på Moto Boy. Först var där ett förband som bestod av en person hihi...Sebastian Wijk, han hade en väldigt mysig röst =) Sen det stora, Moto Boy. Han var helt fantastiskt bra. Vilken vacker röst, det var verkligen helt magiskt! Tack syrran och Bastian för den kvällen =) Blev ingen sen kväll iallafall, det var slut redan kl 21.30 så jag var hemma till 22.00 =) Skööönt! Lördagen hände väl inte allt för mycket...haha! Petra och Julia kom hit på förmiddagen på kaffe och lek hihi. När dom gick så cyklade jag och Fredrik till mobilia. Skulle kolla efter skor till honom. Och han hittade svarta snygga på Stadium som han ville ha. Så dom köpte vi, och Fredrik var supernöjd =) Sen kollade vi runt lite i andra affärer oxå...teknikmagasinet och lite sånt skoj som han gillar! Senare blev det grillat på balkongen =) Mums! Efter det en tur till Petra och Dennis på kaffe. barnen ville leka =) Och vi satt och snackade litta. På kvällen blev det bara slapp i soffan och tog det lugnt. *lovely* Idag vet jag inte vad som händer....solen e framme iallafall =) Ikväll ska vi en sväng till mamma och pappa. =) Hej sålänge!

12 april 2011

Vart tog solen vägen?

Då var det tisdag....helger går fort! Denna helgen har vi varit i Vellinge på skyttetävling med Fredrik =) Det var väldigt trevligt =) Markus var i Ängelholm på Skånemästerskap. =) På söndagen hade vi kalas för Markus som fyllt 12 veckan innan =) Vi bjöd på sallad och hembakade små källarfranska =) Sen blev det chokladtårtor som vi gjort själv. Markus och Zackie fixade grädde och dekoration på tårtorna =) Blev jättefint! Var trevligt att ha Markus kompis här. Vi hade dukat på balkongen oxå...härligt i solen! Det blev ett lyckat kalas för Markus. Som vanligt stannade herrskapet Cronholm kvar till sist...alltid lika trevligt! Måndagen var det dax för Planeringsdag på jobbet....förskolan var stängd för barnen, vara bara alla personal på plats. Var en trevlig dag =) Lämnade Tindra kl 08.30 och hämtade strax efter 15.00 =) Kort och skön dag! Idag började jag däremot kl 07.00. Tindra var såååå svår att få liv i imorse, och ändå la hon inte sig sent. Men så är det ibland på morgonen. Man vet ju själv hur trött man är haha =) Slutade strax innan två och hämtade hem Tindra...som det regnade när vi skulle hem. Tur att man bara skulle him och ingen annanstans. Men dessvärre ska jag tillbaka till jobb för avd.planering. 16.30-18.30...hoppas tiden går fort. Vill hem till familjen snabbt igen =) Nu har jag inte mer för tillfället!

03 april 2011

Markus 12 år!

Då var det åter söndag igen....=( Men ingen tråkig söndag för Markus fyller 12 år idag =) GRATTIS =) Och Malmö FF spelar ju match idag oxå. Ska bli spännande att se den =) Är ju faktiskt på himmaplan =) Fast vi ska se den på tv. Hämtade ju som sagt hem Tindra i fredags från dagis. Men när vi kom hem var där inget fel på henne. Hon var pigg som en mört. Åt en massa när vi kom hem och ingen feber. Så jag vet inte vad det kan ha varit som gjorde henne hängig på dagis =/ Men skönt att hon inte är sjuk iallafall. På fredagskvällen blev det Lamare och myskväll. =) Soffan hela kvällen hihi. Lördagen blev det en runda i stan, fixade Markus presenter. Sen blev det en fikatur hos Janne =) Alltid trevligt! Tindra tycker så mycket om att vara där. =) Sen blev det en tur till Buketten och köpte lite nya blommor. Sen coop och handlade mat. När vi kom hem kom Petra, Dennis och barnen på kaffe. Dom hade en god kaka med sig. Vi satt på vår nystädade balkong och snackade =) härligt att kunna sitta där igen. Har saknat det litegrann. Tiden gick fort och helt plötsligt var hon 18.30 och det var dax att tänka på middagen. Den skulle ju stå en hel timme i ugnen. Dom gick oxå hemåt. Vi började med maten som var kycklingfilé och ris. Jag la råa kycklingfilébitar i en ugnsform, sen blandade jag creme fraiche, dijonsenap, riven ost och strimlad kalkon och hällde över. Sen in i ugnen en timme. Serverade ris och sallad till det =) Supergott! Senare blev det såklart godis/chips och läsk =) Spelade lite guitar hero. Var sååå längesen, men lite satt kvar ännu hihi. Tindra la sig vid 22.30 sen kollade vi lite film bara. Gick och la oss vid 01-tiden. Idag *söndag* gick vi upp strax efter nio och käkade frukost. Skickade och fråga om Petra bjöd på en kopp kaffe. Så vi gick dit allihopa strax efter 10. =) Trevlig kaffe/pratstund. Nu sitter vi här och funderar på om vi ska göra nåt eller inte...vädret ser ju lite dassigt ut nu =/ Kanske rentav blir en himmadag =) Mysigt det oxå! Skriver mer senare!

01 april 2011

Fredagen är kommen =)

Woooohooooo =) FREDAG =) Idag började jag kl 7.30...men när kl var var 9.oo så ringde dom från dagis och Tindra hade lite feber och var hängig =/ Så det blev en kort dag...hämtade hem henne. Hon åt lite när hon kom hem och tittade lite på film. Jag städade hennes rum och dammsög under säng och sånt. =) Skönt att få det gjort haha! Nu käkar jag lite rester från gårdagens tonfisk/ris och bearnaisesås =) Mycket gott med lite sallad till. Har tvättat och hängt upp allt....skönt! Ska snart diska undan oxå, så är det fint till ikväll. Petra var här på en kopp kaffe =) alltid trevligt! På söndag fyller Markus 12 år....=) Vart tar tiden vägen? Har köpt en grej till honom, men är inte klar hihi! Ska ut imorrn i stan med Kenny. Åhhhh vill ha fixa fint på balkongen så man kan köpa blommor =) Lite VÅRKÄNSLOR! Ikväll blir det förmodligen pizza och fredagsmys =) *lovely* Ha en trevlig kväll alla mina nära och kära =)

31 mars 2011

Snart är det helg =)

Jaaaaa....kommer räkna ner timmarna imorrn tills kl är 16 =) För då är den underbara helgen här. Idag slutade jag strax innan 14, hämtade Tindra direkt. Sen blev det en kopp hos söta kusinen. =) Käkade litta mackor oxå. Satt och snackade och hade skoj. Sen dök även Madde och hennes pojke upp..trevligt! Gick hem efter 16 nångång. Kenny var hemma då. =) Tindra satte sig i badet och lekte....jag cyklade bort till mobilia och kollade läget. Handlade en sak till Markus när han fyller år. Sen inom malmborgs och handlade mat. Hem och startade maten. Vi käkade en "gratäng" med ris, tonfisk och bearnaisesås =) Mycket gottit. Sen glass på det...hiihii! Sen var det dax för Tindra att nanna... Jag har precis duschat och så. Nu sitter jag i soffan och käkar Pringles...mmm vad gott! Kollar på lyxfällan, sen e det dax för BB =) Kram och adjök!

29 mars 2011

SjörövarMange och Katta Pirat!

Igår (måndag) var det verkligen mycket på schemat. Först jobba 7.30-16 sen studiecirkel på jobbet kl 16-18 sen föräldramöte på Markus skola mellan 18-19.45. Vilken kväll alltså haha! Det var ju även föräldramöte på innebandyn men jag kunde ju inte vara där oxå. Var ganska slut i huvudet när jag kom hem. Min sötnos hade lagat middag till mig som stod klart när jag kom hem. Var bara till att sätta sig till dukat bord. Underbart! =) Sen blev det inte så mycket mer gjort den kvällen. Haha! Blev bara soffan och lite tv =) Idag (tisdag) har jag jobbat som vanligt. Var iväg på Tralala-Palladium med några barn på jobb. Var SjörövarMange och Katta Pirat som sjöng. Det var jättebra =) Dagen har gått ganska fort minsann. Kom hem tidigare än beräknat. Kunde hämta Tindra på Spindlarna idag. Tycker om att hämta henne där. Man får chans att träffa hennes personal. =) Nu sitter jag här och bara tar det lugnt i soffan. Blir lite middag om en stund. Kenny ska först iväg och hämta sin efterlängtade "grej" som har tagit ett ex antal veckor att få. Så är det när man ska ha specialbeställning haha! Glad för hans skull. =) Ikväll är det ju Desperate vilket man måste se =) Kram och adjök!

26 mars 2011

Soligt =)

Då var lördagen här!!

Igårkväll satt jag och såg/lyssnade på The Arks konsert via internet från Växsjö *live* =) Underbart som för en vecka sen på KB =) Hela 2 timmar av underbar musik och sång =)

Idag gick vi upp och käka frukost vid 10-tiden. Sen gjorde vi vid oss och begav oss iväg. Kenny skulle inom Media Markt och kolla upp en grej, sen körde vi vidare till BrandWorld och tittade. =) Hittade snygga skor jag ville ha, men hade tyvärr inte min storlek =/ Vidare in mot stan. Gick en runda på triangeln. Käkade på Mc Donalds...blev ju hungriga mitt i allt! Sen körde vi hemåt, först inom coop och handlade hem lite. Tindra lekte lite på lekplatsen här ute. =)
När vi kom hem fick jag en god cappe av min söta kärlek =) Lika gott som alltid. Ringde Markus och skulle höra när Kenny skulle komma och hämta honom. Men han frågade om han fick stanna till söndagen. Och det gick bra! Dom hade skojsigt där hihi =) Så han kommer hem på morgonen imorrn. På eftermiddagen ska han sitta sargvakt. Vi ska hem till farmor och farfar en sväng. Dom har 70-årig bröllopsdag. =) Nästan en hel livstid....gulligt *ler*

Nu ska vi snart hem till mamma och pappa på en kaffe bara...snacka lite =)

Soliga kramar!

25 mars 2011

Då var den här =)

Nuuuu är det äntligen helg, eller rättare sagt för 2 timmar sen hihi =) Var hemma strax efter 14 idag. Sååå underbart! Hämtade Tindra kvart i två. Sen cyklade vi hemåt. Hon gungade lite på gården innan vi gick upp. Käkade lite mackor. =)

Jag har dammsugat och fixat lite i vardagsrummet och hallen. =) Skönt att ha snyggt inför helgen. Diskade undan disken sen igår oxå. Så det är bara till att laga mat sen om man vill hihi. Kenny har kört iväg till Media Markt, Markus är hos en kompis och ska sova där inatt. Tindra spelar sitt prinsesspel =) Jag satte mig här vid datorn en stund, sen ska jag fixa lite i pojkarnas rum oxå. Renbädda och lite sånt. Även i våra sängar, blir så skönt att lägga sig sen då =)

Ikväll blir det bara mys och tv-tittande i soffan. =) Imorrn ska vi ut och slänga en massa på sysav, förhoppningsvis. Vill ha iordning på balkongen nu. Vill fixa med blommor och sånt därute. =) Sen ska vi även upp i stan och kolla lite =)

Nu ska jag hänga upp tvätten som precis blev klar.

Kram kram

24 mars 2011

Snart fredag =)

Jahapp....då var det torsdag. Har jobbat 7.30-16 idag. Har varit ute större delen av dagen idag, underbart =)
Efter jobbet var jag iväg lite ärende, sen hem och gjorde mat. Köpte en rosa Saint Paula och en Bridal Crown idag =) Så fina.
Blev spaghetti och köttfärssås till middag idag, för mig, Markus och Tindra *mums* Kenny åt stekt fläsk och raggmunkar.

Nu sitter vi bara och degar i soffan, käkar lite goooodis hihi *gott* och dricker en Life energy!
Imorrn ska Markus sova hos en kompis, som ringde och frågade häromdagen. =) Vi ska bara vara hemma och göra absolut ingenting. Haha! Blir bara tv:n och lite gottis.

Nu ska jag lägga mig och titta på lite tv innan sängen kallar =)

Kram kram

23 mars 2011

Möte, möte och åter möte!

Idag har det varit en ganska låååång och seg dag. Började kl 07.30-16 idag. Kl 17 var det dax för APT...däremellan promenerade jag och några arbetskollegor till svågertorp (godisaffären) =) Handlade lite gott hihi! Sen tillbaka och sen var det dax för möte. När ja suttit där i 45 min var det dax att ta sig till nästa möte som var ett föräldramöte. Men det gick jättebra...höll inte på mer än en timme vilket var skönt. Sen cyklade jag till Kulladal direkt för att hämta Markus på träning. Kom redan 19.10....så tittade lite på träningen som var kvar. Sen hem och äta lite....sa hej till Tindra, sen var det dax för henne att sova.

Markus satt en stund vid datorn, vid kvart i tio la han sig. Nu sitter jag i soffan och äter lite godis och väntar på BB =) Sen ska jag oxå sooooova! Är ganska mör idag! Tur det snart är fredag =)

Älskar min *man* och mina barn =)

21 mars 2011

Måndag igen!

Mmmm, måndag igen alltså! Denna helgen vet jag inte vart den tog vägen. Hade önskat att den inte tagit slut...speciellt lördagskvällen på KB =)

Jobbat som vanligt...hämtade Tindra sen blev det en kopp kaffe hos Petra =) Sen gick vi hem och käkade lite. Sen var det dax att cykla och lämna Markus på bandy. När Markus tränade cyklade jag och Tindra till mobilia och handlade på malmborgs. Vi gjorde ett litet stopp på Mc Donalds och åt vars en McFlurry =) Hon åt med smarties och jag med oreokex =) Hämtade Markus igen kl 19.30 sen hem. Gjorde vid Tindra för sängen...hon somnade jättefort. Var ju uppe redan innan 06.00 idag.
Just nu ligger Markus och tittar på bandy på tv. Jag har duschat och sitter i soffan och tar det lugnt. Käkade lite mackor och dricker oboý =) Ska ta mig en macka till snart hihi.

Nä, nu blir det tv =)

Adjöööken!